Skip to main content

Welke Onderwijs- of Kinderopvang opleiding moet ik kiezen?

  • 28 augustus 2023
  • Door: Marie Catherine Wetzels

We hebben allemaal wel eens met de volgende vragen rondgelopen: "Van wat voor soort werk word ik nu echt gelukkig”? , "Waar liggen mijn ambities”? en "Wat wil ik in mijn leven nog graag bereiken”?. 

Een opleiding kan het antwoord zijn op deze vragen. Omdat het er maar liefst 36 onderwijs- en kinderopvang opleidingen aangeboden worden door Avans+, snappen we dat een keuze maken soms moeilijk kan zijn. Daarom heeft Avans+ een gloednieuwe studiekeuzetest ontwikkeld. Deze studiekeuzetest is interactief en kijkt naar jouw ambities. Binnen een aantal korte vragen kom je tot jouw persoonlijke leerroute en opleidingsadvies. 

studiekeuzetest_button

Waarom werken in het onderwijs of de kinderopvang?

Werken in de dynamische wereld van het onderwijs en de kinderopvang is geen dag hetzelfde. Als leraar, docent of leidinggevende in het onderwijs of de kinderopvang draag je iedere dag bij aan de ontwikkeling van de toekomstige generatie. Het zien groeien van kinderen en een blijvende impact hebben op hun ontwikkeling geven daarnaast ook nog eens enorm veel voldoening. Of je ambitie nu is om leraarondersteuner, schoolleider basisbekwaam of jonge kind specialist te worden: met de onderwijs- en kinderopvangopleidingen van Avans+ ontwikkel je jezelf vanuit je ambitie door naar een uitdagende en gevarieerde functie.

Welke onderwijs of kinderopvang opleiding past bij mij?

Het proces van het kiezen van de juiste opleiding kan overweldigend zijn. Gezien de hoeveelheid beschikbare opties, zeker binnen de dynamische wereld van onderwijs en kinderopvang snappen we dat de keuze lastig is. Om je te helpen bij het maken van deze keuze hebben we een gratis studiekeuzetest ontwikkelt. Deze interactieve tool helpt je binnen vijf vragen jouw persoonlijke leerroute uitstippelen. Met dit advies kom je tot een gerichtere keuze om jouw ambities vorm te geven. 

Gratis studiekeuzetest voor onderwijs- en kinderopvang opleidingen

Maar, genoeg gepraat! Tijd om zelf in actie te komen en jouw reis naar je volgende carrièrestap te starten. Ga naar de interactieve leerroutetest, beantwoord de vragen en ontdek welke opleiding het beste bij jouw ambities past.

Plaats ook een reactie

CAPTCHA
Vink het onderstaande vakje aan om door te gaan.