Mijn persoonlijke verhaal

Datum review 23 oktober 2023

Als zelfstandig specialist op het gebied van e-HRM ondersteun ik bedrijven die de transitie willen maken naar een digitale HR-organisatie. Ik merkte dat ik vanwege mijn specifieke kennis en ervaring steeds opnieuw werd gevraagd voor hetzelfde type projecten. Gaandeweg kreeg ik behoefte aan meer uitdaging en verbreding. Daarom besloot ik de module Verandermanagement te volgen bij Avans+. Dat beviel zo goed dat ik intussen de volledige opleiding Bedrijfskunde ben gaan volgen.

Dankzij de module Verandermanagement ging ik breder kijken en nadenken – ook buiten de grenzen van mijn vakgebied. Ik merkte meteen dat dit toegevoegde waarde had voor mijn klanten. Daardoor kom ik ook in beeld voor andere typen projecten. Een win-win situatie dus!

De opleiding heeft mij veel nieuwe inzichten en energie gegeven. Daarnaast was het leuk om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Vakinhoudelijk én persoonlijk heb ik echt een groei doorgemaakt. Het heeft mijn leven in alle opzichten verrijkt. Daarbij heb ik ook veel geleerd van de andere deelnemers. Zij werkten in heel andere branches dan ik en hadden vaak een verfrissende andere kijk op vraagstukken. Daardoor leerde ik breder te kijken en de theorie op diverse manieren toe te passen.

Lees meer