Skip to main content

Advies en communicatie

Download brochure
Advies en communicatie
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Advies­vaardigheden

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Strategisch adviseren

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

HR-gespreksvaardig­heden

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Coachingsvaardigheden

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Liever een maatwerktraject ?

Een ontwikkeladvies voor jouw medewerkers én organisatie en begeleiding tijdens en na het maatwerktraject. Het resultaat: een unieke oplossing voor jouw business case.

Bekijk de mogelijkheden
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Het kan vrij lastig zijn: je advies goed overbrengen richting het management van jouw organisatie. Of het op een juiste manier coachen van medewerkers zodat zij weer gemotiveerd raken. Met de adviseur opleidingen van Avans+ word je de adviseur die je wílt zijn!

Van vakkennis naar adviseur

Of je een goede adviseur bent wordt niet alleen bepaald door je vakkennis ook je vaardigheden op het gebied van advies zowel op tactisch niveau als strategisch adviseren zijn daar bij van belang. Alleen de combinatie van vakkennis en adviesvaardigheden zorgen ervoor dat je een effectieve adviseur bent, kortom een resultaatgerichte adviseur. Hierbij wordt coaching en advisering steeds belangrijker. Gelukkig biedt Avans+ diverse postbacheloropleidingen aan rondom adviserende vaardigheden.

Inhoud van onze opleiding tot (strategisch) adviseur

In onze adviseur opleiding leer je jouw advies af te stemmen op de stakeholders,  zodat je pro actief kunt adviseren. We bieden verschillende opleidingen aan. Adviesvaardigheden of strategisch adviseren. De opleiding HR gespreksvaardigheden is zowel voor leidinggevenden of HR professionals de opleiding die je helpt om sollicitatiegesprekken, verzuimgesprekken, beoordelingsgesprekken, functioneringsgesprekken, slechtnieuwsgesprekken met meer plezier en effectiviteit te doen.

Praktijkgerichte cursus adviseur met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt wat met jouw opleiding tot adviseur kunt doen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen sterk praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding al met de opgedane kennis en adviesvaardigheden aan de slag. Gedurende jouw leertraject word je begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw adviseur opleiding kan halen. Je kunt jouw adviesvaardigheden optimaal toepassen in jouw praktijk.

Neem gerust contact op over onze adviseur opleiding

Interesse in een cursus  adviseren  of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke adviesopleiding of gespreksvaardigheden het best bij je ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer