Skip to main content

Geriatrie­fysiotherapie

Download brochure
Geriatriefysiotherapie opleiding
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Master Geriatric Physical Therapy (MGPT)

Niveau Master
Duur 3 jaar
Studiekosten € 20950,-
Bekijk opleiding Download brochure

Versnelde masteropleiding Geriatric Physical Therapy (MGPT)

Niveau Master
Duur 1.5 of 2 jaar
Studiekosten € 20950,-
Bekijk opleiding Download brochure

Master na master Geriatric Physical Therapy (MGPT)

Niveau Master
Duur 1,5 jaar
Studiekosten € 10500,-
Bekijk opleiding Download brochure

Jullie team gezamenlijk opleiden?

Een maatwerktraject of een in-company traject? Efficiënt en passend bij jullie vraagstuk?

Ontdek de mogelijkheden
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • ‘De docenten waren duidelijk ervaren professionals uit het werkveld. Zij kwamen met goede voorbeelden waar we veel aan hadden.’

    Anne van der Wolf
    Fysiotherapeut
  • ‘De insteek van Avans+ vind ik goed: deelnemers aan het denken zetten en zelf met relevante casuïstiek laten komen. Dan gaat het toch meer leven dan wanneer de docent onderwerpen aandraagt.’

    Kiki Pijnenburg
    Fysiotherapeut
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder. Wil je je verder ontwikkelen in het behandelen van deze groeiende groep ouderen? Specialiseer je je dan in geriatrische fysiotherapie met onze Geriatrie fysiotherapie opleiding zodat je deze doelgroep optimaal kunt bedienen.

De toegevoegde waarde van een geriatriefysiotherapeut

Oudere mensen bewegen vaak te weinig. Hierdoor kunnen problemen optreden op het gebied van functionaliteit en mobiliteit. Met geriatrische fysiotherapie kan de juiste begeleiding worden geboden. Als geriatriefysiotherapeut kun je ouderen deskundig en effectief begeleiden bij functieherstel- en behoud.

Geriatrie fysiotherapie opleiding

Bij Avans+ bieden we je diverse praktijkgerichte trainingen en een geriatrie fysiotherapie opleiding op postbachelor- en masterniveau. Op masterniveau bieden we een 3-jarige opleiding Master Geriatric Physical Therapy en de versnelde variant.  Deze geriatrie fysiotherapie opleiding reikt jou de kennis en vaardigheden aan om ouderen adequaat fysiotherapeutisch te onderzoeken en te behandelen. Wil je liever een losse opleiding volgen? Dat is ook mogelijk. De module Oncologie voor geriatrie fysiotherapeuten is los te volgen. Daarna heb je altijd de mogelijkheid om door te stromen in de rest van de geriatrie fysiotherapie opleiding.

Welke deelnemers vind je bij de geriatrie fysiotherapie opleiding?

Onze deelnemers hebben allen één ding gemeen: de passie voor het vak van gespecialiseerd geriatriefysiotherapeut. Je ontmoet gediplomeerde fysiotherapeuten met ambitie om je te specialiseren op het gebied van geriatrische fysiotherapie. Maar ook een geregistreerd geriatriefysiotherapeut kan bij ons een opleiding volgen. Bij de masterclasses en trainingen tref je enkel fysiotherapeuten en ergotherapeuten die affiniteit hebben met de doelgroep ouderen. Lees hoe deelnemers onze opleiding ervaren.

Meer informatie over onze geriatrische fysiotherapie opleidingen?

Twijfel je welke geriatrie fysiotherapie opleiding het beste bij je past of heb je behoefte aan meer informatie? Een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek beantwoordt wellicht jouw vragen. Neem contact op en we helpen je graag verder!

Lees meer