Avans+ gaat de masteropleidingen toegankelijker maken voor deelnemers uit België. Wij hebben ons ingeschreven voor de KMO-portefeuille waardoor het studeren in Nederland aantrekkelijker wordt. Bijvoorbeeld wanneer een opleiding in België al vol zit.

Avans+ heeft inmiddels de officiële erkenning in de wacht gesleept waardoor het mogelijk is een opleiding bij Avans+ te volgen met deze subsidie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact uit met Kevin Bosman via KBosman@avansplus.nl.

Iets voor jou?

  • Wil je studeren in Nederland en gebruik maken van de KMO-portefeuille?
  • Ben je een gespecialiseerde fysiotherapeut en wil je zo efficiënt mogelijk een (tweede) mastertitel behalen?
  • Je komt in de praktijk een doelgroep tegen die je nog niet optimaal kunt bedienen.

Opleidingsmogelijkheden

Verkort master na master traject

Heb je al een fysiotherapie masteropleiding behaald en wil je je verder ontwikkelen met een tweede gespecialiseerde master? We bieden een uniek verkort master na master traject aan waarmee je in slechts 1,5 jaar een tweede master fysiotherapie kunt behalen. Bekijk hier al onze verkorte Master na master trajecten.

Gespecialiseerde masters

Bij Avans+ bieden we verschillende gespecialiseerde fysiotherapie masteropleidingen aan. Hieronder een overzicht van ons fysiotherapie opleidingsportfolio:

Toelatingseisen en/of vrijstellingen 

Voor onze master en master na master opleidingen is een bachelordiploma Fysiotherapie noodzakelijk en daar waar nodig je masterdiploma. De diploma’s vanuit Vlaanderen zijn bij ons rechtsgeldig en bieden toegang tot al onze masters en master na master opleidingen. Het kan ook zijn dat je mogelijk in aanmerking komt voor vrijstellingen, bijvoorbeeld door een eerdere wetenschappelijke opleiding of master. De opleidingsmanager kan je vertellen hoe dit proces in gang wordt gezet en of dit voor jou van toepassing is.

Studiekosten

KMO-portefeuille
Alle masteropleidingen fysiotherapie komen in aanmerking voor de ‘KMO-portefeuille’. Dit houdt in, dat je een korting kunt krijgen van 20 of 30 procent, indien je aan de voorwaarden voldoet.

Ervaringen Belgische deelnemers

Wil je lezen hoe andere Belgische deelnemers het studeren bij Avans+ hebben ervaren? Lees dan hier hun ervaring. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over de opleidingsmogelijkheden voor jou als instromer vanuit België? Meld je dan aan voor een van de online voorlichtingsbijeenkomsten of neem contact op met opleidingsmanager Kevin Bosman via kbosman@avansplus.nl of 076 525 88 63