Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Finance en control

Finance & Control opleidingen

Ben je werkzaam in het vakgebied Finance & Control? Dan ken je het belang van het blijven ontwikkelen. Verdieping en verbreding van je kennis is noodzakelijk om volgens actuele wetgeving en structurele processen te kunnen blijven werken. Avans+ biedt je een breed aanbod van financieel management opleidingen om je ambitie hierin te ondersteunen.

Waarom bij Avans+

 • Ervaren docenten uit de praktijk
 • Actuele lesstof gericht op de praktische toepassing
 • Hoog slagingspercentage door persoonlijke begeleiding

Finance & Control bij Avans+

Onze finance opleidingen kun je volgen op diverse niveaus. Bij Avans+ bieden wij trainingen van een dag(deel) tot volledige masteropleidingen. Je kunt bij ons ook terecht voor repetitiecursussen en examens voor de beroepsopleiding en postbacheloropleiding Accountancy (AA). Wist je overigens dat je ook altijd een losse masterclass bij ons kunt volgen? Alle finance en control opleidingen hebben wij overzichtelijk ondergebracht in een aantal thema’s, namelijk Controlling, Auditing, Accountancy, Fiscaliteit en examens.

Praktijkgerichte en efficiënte finance opleidingen

Bij het ontwikkelen van onze Finance & Control opleidingen staan praktijkgerichtheid en efficiency centraal. Je krijgt les van ervaringsdeskundigen aan de hand van praktijksituaties, maar uiteraard bieden wij ook de theoretische handvatten die hierbij horen. Wij zorgen dat de kennis aan bod komt die je nodig hebt om jouw vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Om dit te kunnen waarborgen worden onze finance en control opleidingen ontwikkeld door specialisten uit het werkveld.

Wat jouw vakgenoten vinden van onze opleidingen finance en control

Onze deelnemers typeren onze opleidingen als persoonlijk, leerzaam en professioneel. De deskundigheid en het enthousiasme van de docenten worden zeer gewaardeerd. Deelnemers vinden het prettig dat er in de lessen kan worden geanticipeerd op praktijksituaties. Door de mix van deelnemers vanuit diverse vakgebieden en disciplines wordt ook tot vernieuwende inzichten gekomen. Het weer ‘in control’ zijn wordt als toegevoegde waarde ervaren. Lees in de referenties hoe deelnemers onze finance opleidingen ervaren.

Vragen of meer informatie over onze finance opleidingen

Heb je advies nodig bij je keuze of ontvang je graag wat meer informatie over onze Finance & Control opleidingen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Lees meer

Kies uit 6 opleidingsclusters binnen Finance & Control

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • De onderwerpen die aan bod komen sluiten erg goed aan bij het werk dat ik doe. De opgedane kennis is daarom heel makkelijk te integreren in mijn eigen werkzaamheden.

  Hicham Miftah
  Controller
 • Grote nadruk op discussie en dialoog in een gezelschap van studenten uit verschillende bedrijven en bedrijfstakken. Enthousiasmerende en krtische docenten.

  Evert van Nesselrooij
  Controller
 • De docenten waren kritisch en dat bedoel ik op een positieve manier: ze wisten ons echt te motiveren en het beste uit ons zelf te laten halen. Ook heb ik veel geleerd van mijn mede deelnemers.

  Diana van Tienhoven
  Junior Controller
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.