Skip to main content

Klinimetrie bij NMA

Klinimetrie bij NMA opleiding fysiotherapie
iets voor u?
 • Je bent afgestudeerd fysiotherapeut.
 • Je werkt met kinderen en volwassenen met NMA.
 • Je wilt het juiste meetinstrument leren kiezen, toepassen en evalueren.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur maatwerk
 • studiebelasting n.t.b.
 • studiekosten
Klinimetrie bij NMA avansplus breda

Klinimetrie bij NMA

In de cursus klinimetrie fysiotherapie leer je een verantwoorde keuze te maken uit een aanbod van diverse meetinstrumenten. Het gebruik van meetinstrumenten wordt bekeken vanuit wetenschappelijke onderbouwing en toepasbaarheid in de praktijk bij kinderen (vanaf 4 jaar) en volwassenen met Neuromusculaire Aandoeningen (NMA). In deze klinimetrie training is veel ruimte voor inbreng van eigen cases.

Cursus klinimetrie fysiotherapie als maatwerktraject

De cursus klinimetrie fysiotherapie bieden wij alleen als incompany of maatwerktraject aan. Zo kunnen wij het beste voldoen aan de specifieke vraag van jouw organisatie. Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Maak een afspraak of stel jouw ontwikkelvraagstuk via 0900 110 10 10 of mail naarinfo@avansplus.nl.

lees meer
praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je bent fysiotherapeut en werkt met kinderen (vanaf 4 jaar) en/of volwassenen met NMA in de eerste en tweede lijn.

  Werkvorm

  Werkvorm

  De training Klinimetrie bij NMA bestaat uit een theoretisch kader en praktische cases. De praktijkopdrachten werk je uit aan de hand van eigen cases.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Afhankelijk van de vraag binnen jouw organisatie stellen we een programma met bijbehorend tijdspad op.

  Studiekosten

  Studiekosten

  Afhankelijk van de inhoud van de opleiding en het aantal deelnemers bepalen we de kosten voor het maatwerk- of incompanytraject. Uiteraard bepalen we (samen met jou) de invulling van de opleiding. Deze hangt immers af van jouw opleidingsvraag. Zo behoort een toelatingsassesment bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Diploma

  Diploma

  Als je de cursus klinimetrie fysiotherapie succesvol heeft afgerond, ontvang je een certificaat. Met dit certificaat kan je een accreditatie aanvragen voor het KNGF-register Algemeen fysiotherapeut en het kwaliteitsregister Kinderfysiotherapie.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van de training Klinimetrie bij NMA kan je het juiste meetinstrument kiezen, toepassen en evalueren.

  Maatwerk

  Maatwerk

  Deze opleiding bieden wij aan als maatwerktraject. We stellen een uniek traject samen op basis van jouw ontwikkelvraagstuk. Op deze manier ben je verzekerd van een opleiding voor jouw medewerkers die perfect aansluit op hun ambities, hun functies én op de toekomst van de organisatie. Deze trajecten bieden wij ook vaak incompany aan.

  Bekijk nu meer informatie over onze maatwerktrajecten. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Stefanie de Jong via 076-5258320.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kunt je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande van de afdeling Voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven