Skip to main content

Kwaliteits- en verandermanagement

(4 OPLEIDINGEN )
kwaliteits en verandermanagement avansplus breda
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Toeval of niet, Avans+ bood voor mij precies op het juiste moment en op de juiste plaats, de juiste combinatie van theorie en persoonlijke ontwikkeling aan!

  testimonial-bkm-marjolijnhoogendam
  Marjolijn Hoogendam
  Kwaliteitsmanager
 • Wat ik geleerd heb, is echt afstand te nemen. Niet de last van anderen op mijn schouders dragen, maar het doel voor ogen houden.

  testimonial-bkm-anitaderiet
  Anita de Riet
  Kwaliteitsmanager
 • De opleiding en de daarbij uitgevoerde opdrachten brengt nieuwe ideeën met zich mee die vervolgens een eigen leven gaan leiden bij de mensen met wie ik deze ideeën heb gedeeld of heb aangewakkerd.

  testimonial-bkm-joostwijnings
  Joost Wijnings
  Senior Consulant
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Bent u geïnteresseerd in kwaliteits- en veranderprocessen en wilt u weten hoe u op succesvolle wijze een grote reorganisatie doorvoert binnen uw organisatie? Verbreed of verdiep uw kennis met een opleiding verandermanagement bij Avans+.

Kwaliteits- en verandermanagement opleiding

Onze postbacheloropleiding Kwaliteits- en verandermanagement biedt u inzicht in de verschillende kwaliteitsprocessen en hoe u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. U leert tijdens uw kwaliteits- en verandermanagement opleiding exact hoe u deze veranderprocessen kunt begeleiden. Het doorvoeren van veranderingen in organisaties vraagt ook om leiderschapsvaardigheden en adviesvaardigheden. Daarom werkt u gedurende de opleiding verandermanagement ook aan het verbeteren van uw persoonlijke vaardigheden.

Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt

Bent u verantwoordelijk voor het efficient inrichten en uitvoeren van processen en projecten? De trainingen Lean Six Sigma Green Belt en Lean Six Sigma Black Belt stelt professionals in staat dit te realiseren. 

Opleiding verandermanagement verkort?

U heeft een direct verandervraagstuk in uw praktijk, maar u mist de nodige kennis om een veranderproces binnen uw organisatie tot een succes te maken? Herkenbaar! Speciaal voor deze situatie heeft Avans+ de opleiding Verkort verandermanagement. Hierin doorloopt u in een korte tijd de meest belangrijke stappen van effectief verandermanagement, zodat u deze direct kunt toepassen in uw praktijk.

Opleiding verandermanagement? Zowel theorie als persoonlijke ontwikkeling!

In onze kwaliteits- en verandermanagement opleidingen behandelt u zowel de theorie van het kwaliteitsmanagement en het veranderen, maar u gaat ook aan de slag met uw persoonlijke ontwikkeling. Verbeteren en veranderen vraagt om een aantal essentiële vaardigheden van de veranderaar. Inzicht in uw talenten en valkuilen, en het versterken van uw vaardigheden op dit gebied, maakt uw verbetering of verandering effectiever en duurzamer. Samen met ervaren docenten uit uw praktijk streven we zo naar het hoogste rendement uit uw kwaliteits- en verandermanagement opleiding.

Oud-deelnemers aan het woord

Oud-deelnemers hechten vooral veel waarde aan het feit dat ze tijdens een opleiding kwaliteits- en verandermanagement aan de slag kunnen met een verander- of verbeterproject uit hun dagelijkse praktijk. Zo zien ze meteen het effect van hun opleiding terug. Oud-deelnemers typeren de opleiding Kwaliteits- en verandermanagement met woorden als ‘interactief’, ‘confronterend’ en ‘waardevol’. Ontdek meer over de ervaringen van onze oud-deelnemers.

Advies of vragen over onze kwaliteits- en verandermanagement opleiding?

Wilt u advies over welke kwaliteits- en/of verandermanagement opleiding het best bij uw situatie past of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer