Skip to main content

Lean Six Sigma Black belt - dienstverlening

Lean Six Sigma Black belt dienstverlening
iets voor u?
 • Als projectmanager en vakspecialist bent u verantwoordelijk voor bedrijfsprocessen.
 • U streeft naar lagere operationele kosten en een hogere klanttevredenheid.
 • Met een Lean Six Sigma Black Belt opleiding wilt u veranderingen succesvol leren doorvoeren.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 4 maanden
 • studiebelasting 5 uur per week
 • studiekosten € 7.500,-
 • startdata
Bekijk alle startdata en locaties
Lean six sigma black belt avansplus Breda

Lean Six Sigma Black belt - dienstverlening

Avans+ wil professionals en organisaties beter laten presteren. Daarom leveren we graag een bijdrage om de concurrentiepositie van bedrijven te versterken en een effectievere overhead te realiseren. Dit doen we onder andere met onze opleidingen voor Lean Six Sigma.

Black Belt Lean Six Sigma opleiding

Als Lean Six Sigma Black Belt bent u enerzijds een projectmanager en anderzijds een vakspecialist. Als professional bent u verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en processen of voor de verbetering daarvan. Tijdens onze Lean Black Belt training leert u veranderingen succesvol doorvoeren.

Extra mogelijkheden

Deze opleiding Black Belt Lean Six Sigma is opgezet voor dienstverlenende organisaties. Avans+ heeft ook een variant speciaal gericht op de industrie.

lees meer
praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De Six Sigma Lean Black Belt opleiding is opgezet voor projectmanagers, afdelingsmanagers, (business)consultants en proceseigenaren.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de Six Sigma Lean Black Belt training wisselen we theorie af met opdrachten, praktijkcases en oefeningen. De verschillende theoretische modellen passen we toe door casuïstiek en oefenvragen. Ook besteden we aandacht aan examentraining en -voorbereiding.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Lean Six Sigma Black Belt dienstverlening bestaat uit 16 bijeenkomsten in de ochtend- en middaguren. Naast de bijeenkomsten dient u circa 5 uur per week te reserveren voor zelfstudie.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor deze Six Sigma Lean Black Belt opleiding zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 7.500,- (exclusief btw)

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Het is mogelijk om het cursusgeld in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 2 maandelijkse termijnen van € 3.760,-.

  Diploma

  Diploma

  Alle deelnemers ontvangen na het doorlopen van de Six Sigma Lean Black Belt training een certificaat van deelname. Daarnaast biedt Avans+ u de mogelijkheid om een erkend Europees certificaat te behalen. Dit organiseren we in samenwerking met de European Certification and Qualification Association (ECQA), de Lean Six Sigma Academy (LSSA) en de Universiteit Twente.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de opleiding Lean Six Sigma Black Belt beschikt u over een uitgebreide set aan instrumenten om processen op een andere manier te analyseren. U kunt procesprestaties objectiever beoordelen en uw bevindingen statistisch onderbouwen. Met deze Black Belt Lean Six Sigma opleiding leert u bovendien hoe u organisaties en processen efficiënter en effectiever kunt inrichten. Dit vertaalt zich in lagere operationele kosten, een hogere klanttevredenheid en een wendbare organisatie.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01.

  Programma
  Lean Six Sigma Black Belt - dienstverlening

  Na deze training beschikt u over een uitgebreide set aan instrumenten om processen op een andere manier te analyseren en procesprestaties objectiever beoordelen. In deze training leert u bovendien hoe u organisaties en processen efficiënter en effectiever kunt inrichten. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Opzetten van een Lean Six Sigma organisatie
  • Process Performance Metrics & Meetsysteemanalyse (MSA)
  • Visualiseren van data met behulp van Minitab
  • Opzetten en uitvoeren van experimenten
  • Statistische analyses

  Programma Lean Six Sigma Black Belt Dienstverlening
  • Avanshelpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

   testimonial-bkm-moniquevanwinkel
   Monique van Winkel
   Projectmanager
  • De organisatie binnen Avans+ is helder en er is altijd de mogelijkheid tot snel contact.

   testimonial-bkm-estherdevries
   Esther de Vries
  • Het persoonlijk contact met de deelnemers, docenten en de projectleider vind ik erg belangrijk. Door elkaar feedback te geven, kom je uiteindelijk ook tot betere resultaten.

   testimonial-bkm-berrymaanders
   Berry Maanders
   Docent Avans+
  Bekijk alle referenties
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan