Skip to main content

Lean Six Sigma Green belt - dienstverlening

Lean Six Sigma Green belt dienstverlening
iets voor u?
 • Binnen uw organisatie bent u verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten van processen.
 • Processen wilt u kunnen optimaliseren voor lagere kosten en hogere klanttevredenheid.
 • U zoekt een praktijkgerichte training voor het behalen van uw Lean Six Sigma Green Belt certificaat.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 8 dagen
 • studiebelasting 5 uur per week
 • studiekosten 3.850,-
 • startdata
  • 06-02-2019 Amersfoort
Bekijk alle startdata en locaties
Lean six sigma green belt avansplus breda

Lean Six Sigma Green belt - dienstverlening

Avans+ wil professionals en organisaties beter laten presteren. Daarom leveren we graag een bijdrage om de concurrentiepositie van bedrijven te versterken en een effectievere overhead te realiseren. Dit doen we onder andere met onze Lean Six Sigma Green Belt opleiding.

Lean Green Belt training

Met een Lean Six Sigma Green Belt bent u een vakspecialist die verantwoordelijk is voor het verbeteren van processen. U combineert specialistische vakkennis, statistische analyse en de gestructureerde Lean Six Sigma methodiek voor significante verbeteringen in prestatie en kwaliteit.

Extra mogelijkheden voor uw Green Belt certificaat

Deze Lean Six Sigma Green Belt opleiding is opgezet voor dienstverlenende organisaties. Avans+ heeft ook een variant speciaal gericht op de industrie. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de Lean Green Belt training incompany te volgen.

lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De Six Sigma Lean Green Belt training van Avans+ is bijzonder interessant voor projectleiders, afdelingsmanagers, proceseigenaren of procesbeheerders. Als Lean Green Belt Six Sigma in een dienstverlenende organisatie bent u namelijk verantwoordelijk voor het efficiënt inrichten en uitvoeren van processen.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de Lean Six Sigma Green Belt trainingen wisselen we theorie af met opdrachten, praktijkcases en oefeningen. De verschillende theoretische modellen passen we gedurende de Green Belt cursus toe door casuïstiek en oefenvragen. Ook besteden we aandacht aan examentraining en - voorbereiding.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De training Lean Six Sigma Green Belt bestaat uit 8 bijeenkomsten in de ochtend- en middaguren. Naast de bijeenkomsten dient u tijdens de Green Belt opleiding circa 5 uur per week te reserveren voor zelfstudie.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de training Lean Six Sigma Green Belt - dienstverlening zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 3.850,-.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Training Lean Green Belt incompany

  De kosten voor een incompanytraject zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de inhoud van de opleiding of het gewenste ontwikkeltraject. De invulling wordt toegespitst op de vraag vanuit uw organisatie. Afhankelijk van de opleidingsvraag kan een toelatingsassesment tot de mogelijkheden behoren. Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 of mail naar info@avansplus.nl.

  Diploma

  Diploma

  Alle deelnemers ontvangen na het doorlopen van de Lean Green Belt training een certificaat van deelname. Daarnaast biedt Avans+ u de mogelijkheid om een erkend Europees Green Belt certificaat te behalen. Dit organiseren we in samenwerking met de European Certification and Qualification Association (ECQA), de Lean Six Sigma Academy (LSSA) en de Universiteit Twente.

  Resultaat

  Resultaat

  Na onze training Lean Six Sigma Green Belt kijkt u anders tegen processen aan. U kunt overbodige activiteiten identificeren en procesprestaties objectiever beoordelen. U beheerst de instrumenten waarmee u processen efficiënter kunt inrichten en fouten kunt reduceren. Betere procesprestaties en een hogere kwaliteit zijn het resultaat. Dit vertaalt zich in lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. Daarnaast biedt Avans+ u de mogelijkheid om een erkend Europees Green Belt certificaat te behalen.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze Green Belt opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma
  Lean Six Sigma Green Belt - dienstverlening

  Deze Green Belt training leert u anders tegen processen aan te kijken. U kunt overbodige activiteiten identificeren en procesprestaties objectiever beoordelen. U beheerst de instrumenten waarmee u processen efficiënter kunt inrichten en fouten kunt reduceren. Dit vertaalt zich in lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. U behandelt onder andere de onderwerpen:

  • Lean Management Principes (Waarde, Flow, Pull)
  • Project Management (Roles & Responsibilities, Project Charter, DMAIC)
  • Meetbaar maken van processen & meetsysteemanalyse
  • Identificeren en elimineren van verspillingen
  • Lean Six Sigma case & proefexamen

  programma Lean Six Sigma Green Belt Dienstverlening
  • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

   testimonial-bkm-moniquevanwinkel
   Monique van Winkel
   Projectmanager
  • De organisatie binnen Avans+ is helder en er is altijd de mogelijkheid tot snel contact.

   testimonial-bkm-estherdevries
   Esther de Vries
  • Het persoonlijk contact met de deelnemers, docenten en de projectleider vind ik erg belangrijk. Door elkaar feedback te geven, kom je uiteindelijk ook tot betere resultaten.

   testimonial-bkm-berrymaanders
   Berry Maanders
   Docent Avans+
  Bekijk alle referenties
  Brochure aanvragen Inscrijven