Skip to main content

Verander­management

Download brochure
verandermanagement opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Verander­management

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 3495,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Veranderdynamiek

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Opleidingen Verandermanagement

In onze opleidingen Verandermanagement ontwikkel je inzicht, overzicht en leiderschap. Daarmee maak je jouw organisatie wendbaar in een wereld die sneller verandert dan ooit. Je krijgt handvatten om veranderingen tijdig te signaleren, te analyseren en efficiënt te implementeren. In de postbacheloropleiding Verandermanagement leer je sturing te geven aan het veranderproces en draagvlak te creëren. Je leert succesvolle interventietechnieken, die je grip geven op de situatie. 

Wat is verandermanagement?

Verandermanagement is het veranderen van een werkwijze, structuur of cultuur van een onderneming of organisatie. Alles verandert continu in de wereld en hier dienen ondernemingen en organisaties dan ook rekening mee te houden. Nieuwe technieken, veranderde wetgeving, digitalisering, innovatie en verschuivingen in de marktvraag kunnen grote gevolgen hebben. Om alles in goede banen te leiden bestaat er verandermanagement. Verandermanagement zorgt dat je goed voorbereid bent tijdens grote stappen intern maar ook van externe invloeden. Ben jij overal op voorbereid? Als je te laat begint of niet weet waar je moet beginnen, kan dit onnodig veel geld, tijd en moeite kosten. De oplossing is constant bezig zijn met veranderen en inspelen. 

Cursus Verandermanagement

Wil je je specifiek verdiepen in verandervraagstukken in een korte periode? Dan is onze Masterclass Veranderdynamiek iets voor jou. Hier leer je veranderprocessen effectief te managen in 10 weken. Je werkt middels ''learning by doing'', en kan alles direct toepassen in de praktijk. In de masterclass ga je aan de slag met het analyseren en implementeren van veranderingen binnen jouw organisatie. Je krijgt meer inzicht in het laten bewegen van mensen en teams. We coachen je naar een duurzame veranderaar. Na afronding ontvang je een certificaat Veranderdynamiek! De masterclass is onderdeel van verschillende volledige masteropleidingen. Het kan een mooie opstap zijn naar een volledig masterdiploma en bijbehorende titel. Met de Masterclass Veranderdynamiek heb je al een deel gedaan van de Master of Business Administration, Master of Strategic Management, Master of HRM en Master Leiderschap in Onderwijs. 

Studeren bij Avans+

Zowel de korte als de lange opleidingen en trajecten zijn bij Avans+ praktijkgericht. Je neemt je eigen job en voorbeelden mee in de les en leert van gelijkgestemde en hun huidige vraagstukken. Hierdoor werk je direct aan je eigen vraagstuk terwijl je ook kennis en vaardigheden opdoet. Onze opleidingen zijn flexibel in te richten en hebben meerdere startmomenten per jaar zodat het altijd uitkomt in zowel je werk als privé agenda. 

Lees meer