Skip to main content

Palliatieve zorg

(3 OPLEIDINGEN )
Palliatieve zorg
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan

Palliatieve zorg in de eerste lijn gaat de komende jaren sterk toenemen. De bevolking van Nederland vergrijst in hoog tempo waarbij met het stijgen der jaren kwetsbaarheid en ouderdomsziekten toenemen. Avans+ biedt opleidingen in de palliatieve zorg aan. Het ruime aanbod bestaat uit zowel postbacheloropleidingen als losse modules die u opleiden tot deze functies binnen de palliatieve zorg.

OPLEIDING PALLIATIEF VERPLEEGKUNDIGE

De opleiding palliatieve verpleegkundige richt zich op de actuele ontwikkelingen in de palliatieve zorg. Onderwerpen als klinisch redeneren, indiceren van zorg en samenwerken en netwerk binnen de eerste lijn komen uitgebreid aan bod.

PALLIATIEVE ZORG IN DE EERSTE LIJN

Deze palliatieve zorg opleiding is gericht op de MBO-verpleegkundige die zich graag verder wil verdiepen in de palliatieve zorg.

PALLIATIEVE ZORG VOOR HBO-VERPLEEGKUNDIGEN IN DE EERSTE LIJN

Deze palliatieve zorg opleiding is speciaal gericht op de HBO-verpleegkundige. Onderwerpen als veelvoorkomende palliatieve ziekten met diagnostiek en behandeling, symptoommanagement en mantelzorg komen in de opleiding palliatieve zorg aanbod.

COMPETENTIEGERICHTE INSTEEK

De palliatieve zorg opleidingen zijn competentiegericht opgezet. Dat wil zeggen dat jouw kennis en ervaringen uit het werkveld, alsmede die van jouw mededeelnemers aan de opleiding, zoveel mogelijk worden verweven in de inhoud van het leertraject. Daarnaast begeleiden docenten uit de praktijk je tijdens de opleiding. Zij zorgen voor interactieve lessen met veel persoonlijke begeleiding. Op deze manier streven we ernaar het hoogste rendement uit jouw opleiding palliatief verpleegkundige of opleiding palliatieve zorg te behalen.

NEEM GERUST CONTACT OP OVER ONZE OPLEIDINGEN IN DE PALLIATIEVE ZORG

De komende jaren neemt de vraag naar palliatieve zorg sterk toe. Wil je graag meer informatie over onze palliatieve zorg opleidingen of heb je behoefte aan een persoonlijk en vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

lees meer