Skip to main content

Ziekenhuiszorg

(6 OPLEIDINGEN )
Ziekenhuiszorg opleidingscluster
Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • De module Somatische en psychogeriatrische aspecten heeft me geholpen om met een meer professionele blik naar de bewoners in het verpleeghuis te kijken.

  Cora Snoei
  Praktijkverpleegkundige
 • Ik hobbel niet meer met de grote groep mee, maar stippel mijn eigen pad uit en maak daardoor bewustere keuzes.

  Corina Barten
  Praktijkverpleegkundige
 • De opleiding heeft mij veel inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen als persoon en als professional.

  Sjoerd Kok
  Sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Actuele kennis van zaken is in vrijwel geen ander vakgebied zo belangrijk als in de ziekenhuiszorg. Dat kan het verschil maken tussen ziek en gezond. Avans+ biedt verpleegkundigen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen door middel van losse modules. Deze modules vormen gezamenlijk een postbacheloropleiding.

Ziekenhuiszorg opleidingen voor jou

In ons aanbod zitten drie modules (gezamenlijk de postbacheloropleiding verpleegkunde). Deze opleidingen zijn voor hbo-verpleegkundigen die ongeveer 5 jaar geleden zijn afgestudeerd en die hard toe zijn aan een actualisering van hun kennis. De modules die we aanbieden zijn Klinisch redenerenEvidence-based practice en Kwaliteitszorg. Deze modules focussen zich respectievelijk op het procesmatig verzamelen en analyseren van gegevens om tot passende zorg te komen, het gebruik en beoordelen van bewijsmateriaal om beslissingen te kunnen nemen en het systematisch verantwoorden, evalueren en bijsturen van eigen handelen.

Praktijkgericht en ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat onze opleiding of module goed aansluit bij de praktijk in de ziekenhuiszorg. Daarom verweven we jouw werkervaringen en die van je mededeelnemers zoveel mogelijk in een opleiding of module. Op deze manier is ons aanbod zeer praktijkgericht. Daar komt bij dat je tijdens een ontwikkeltraject wordt begeleid door docenten met veel verpleegkundige ervaring. Dit zijn mensen die weten hoe het is om in het ziekenhuis te werken en dus begrijpen waar je tegenaan loopt. Zo streven we ernaar dat je het meest uit je opleiding kunt halen.

Oud-deelnemers over onze ziekenhuiszorg opleidingen

Oud-deelnemers typeerden onze ziekenhuiszorg opleidingen met woorden als ‘verfrissend’, ‘waardevol’ en ‘inspirerend’. Daarnaast gaven oud-deelnemers aan dat ze beter inzicht in hun eigen handelen hebben gekregen, maar ook dat ze het fijn vonden om tijdens een opleiding in hun werk al aan de slag te kunnen met hun nieuwe kennis. Lees op deze referentiepagina wat onze deelnemers vinden van onze verpleegkunde opleidingen.

Neem gerust contact op  

Heb je vragen over een opleiding in de ziekenhuiszorg? Of heb je behoefte aan een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding of module het meest geschikt is in jouw situatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer