Skip to main content

Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Wil je toch graag contact? Bel ons dan via 076-5258809 of mail naar info@avansplus.nl. Tevens zijn wij bereikbaar via Whatsapp op telefoonnummer 06-13583501.
Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

Hoe verhoog je de inzetbaarheid van medewerkers?

  • 04 juni 2015
  • Door: Koen van Schendel

Duurzame Inzetbaarheid is een zeer breed begrip en kent vele definities. Waar het om gaat is dat u weet hoe u de inzetbaarheid van de medewerkers van uw organisatie kunt verhogen. Avans+ kan u daarbij helpen door middel van de vernieuwde opleiding Register adviseur duurzame inzetbaarheid. Onderstaande infographic helpt om het vernieuwde programma in een oogopslag te begrijpen.

 

Interesse?

Meer informatie over deze vernieuwde opleiding Register adviseur duurzame inzetbaarheid of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact op met opleidingsmanager Koen van Schendel via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via kvanschendel@avansplus.nl.

Plaats ook een reactie

CAPTCHA Deze vraag dient om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.