Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Strategie en business innovatie

5
1 review
 • niveau Postbachelor
 • duur 10 weken
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 2.995,-
 • Bekijk alle startdata en locaties
  • 05-09-2024 Breda
  • 05-09-2024 Den Bosch
  • 05-09-2024 Eindhoven
  • 05-09-2024 Rotterdam
  • 05-09-2024 Utrecht
  • 21-11-2024 Breda
  • 21-11-2024 Den Bosch
  • 21-11-2024 Eindhoven
  • 21-11-2024 Rotterdam
  • 21-11-2024 Utrecht
Download brochure
Download brochure
Iets voor jou?
 • Je wilt de strategie van je bedrijf efficient doorvertalen naar je afdeling.
 • Je wilt weten welke trends en ontwikkelingen van invloed zijn op jouw organisatie.
 • Je hebt behoefte aan actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van strategie en innovatie.

Het succes van jouw organisatie wordt bepaald door haar vermogen om in te spelen op veranderingen. Wat is de invloed van interne en externe veranderingen op de strategie van je organisatie? Hoe vertaal je de strategie van je bedrijf nog efficiënter door naar je afdeling? Wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf en hoe kun je dat communiceren?

Slim inspelen op ontwikkelingen

In de opleiding Strategie en business Innovatie leer je via meerdere modellen naar jouw organisatie te kijken. Je ontdekt hoe je relevante trends en ontwikkelingen signaleert en analyseert. Op basis van de theorie vertaal je deze naar je eigen organisatie en afdeling. Is het tijd om de strategie van jouw afdeling aan te scherpen? Je leert hierin keuzes te maken en onderbouwt deze vanuit de theorie. Je leert de juiste vragen te stellen en neemt anderen op een effectieve manier mee in je ideeën.

Nieuwe ontwikkelingen

De strategie van een organisatie wordt beïnvloed door nieuwe technologieën en de manier waarop informatie en kennis wordt gebruikt om prestaties te verbeteren. Hoe draag je met jouw afdeling bij aan het behalen van strategisch voordeel? Waardevolle materie die in deze opleiding zeker aan bod komt.

Lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau. Je hebt behoefte aan meer actuele en inhoudelijke kennis op het gebied van strategie en business innovation. In jouw rol als manager of adviseur wil je bijdragen aan duurzame innovatie en het vernieuwen van klantwaarden.

  Het maakt niet uit in welke sector of branche je werkzaam bent.

  Wil je weten of jouw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden je bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Je past verschillende methodieken direct toe op je eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is voor je de rode draad door de opleiding. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding om dit vraagstuk op te lossen. Je leert hierdoor het beste uit jezelf te halen en neemt wat je leert meteen mee naar jouw eigen organisatie. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met je mededeelnemers, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Strategie en business innovation heeft een doorlooptijd van 10 weken. De bijeenkomsten worden aangeboden in een namiddag/avond-variant. De opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten van 16:00u – 21:30 uur op donderdagen.

  Deze opleiding heeft een lage studiebelasting: reken op ongeveer 6 uur per week voor zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van jouw opdracht. De opleiding is goed te combineren met werk en privé. In het gehele traject staat er altijd een team van docenten, coaches en opleidingsmanagers voor je klaar, hierdoor sta je er bij ons nooit alleen voor.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Strategie en business innovatie zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 2.995,-.
  • Boeken: circa € 60,-. Deze schaf je zelf aan.
  • Arrangementskosten: €  225,-.

  Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina.  

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van de opleiding Strategie en business Innovatie ontvang je van Avanseen certificaat.

  Verdiepen en verbreden bij Avans+

  In deze module heb je je verdiept op het snijvlak van de strategie en de organisatie. Wil je jouw bedrijfskundige kennis nog verder uitbreiden? Kies dan eenvoudig voor een van de vele andere bedrijfskundige modules of de volledige postbachelor-opleiding Bedrijfskunde. Je kunt met deze opleidingen 4 keer per jaar starten. Voor al jouw vragen en uitdagingen vind je bij Avans+ een passende opleiding.

  Resultaat

  Resultaat

  Alles wat je tijdens de opleiding leert kun je de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen je niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan jouw persoonlijk leiderschap en leer je draagvlak te creëren.

  Na de opleiding Strategie en business innovatie ben je beter in staat om het strategisch beleid van jouw organisatie door te vertalen naar jouw afdeling. Je kunt je keuzes goed onderbouwen, wat je positie versterkt. Je doorziet de wisselwerking tussen strategie en uitvoering. Je komt steeds vaker met tactische inzichten die de organisatie verder helpen en een antwoord bieden op actuele vraagstukken.

  Incompany

  Incompany

  Wil je deze opleiding Strategie en business innovation organiseren binnen jouw eigen organisatie? Dat is mogelijk! Avans+ verdiept zich in jouw vraagstuk zodat we samen met jou het beste uit je medewerkers en organisatie halen. Duurzaam, praktisch en op maat voor een optimaal resultaat.

  Heb je interesse? Onze ervaren opleidingsmanagers denken graag met jou mee. Neem contact op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  De wereld om ons heen verandert snel en het vermogen om adequaat te anticiperen op veranderingen bepaalt het succes van organisaties. In deze opleiding leer je werken met actuele modellen, die inzicht geven in de factoren die het succes van jouw organisatie of afdeling beïnvloeden. Je leert hoe je de juiste koers bepaalt en hoe je anderen hierbij betrekt om de continuïteit van de organisatie te waarborgen. Vooral op de werkvloer zijn bruikbare ideeën voor slimme innovaties te vinden. Je leert deze op waarde te schatten en neemt ze mee in jouw plannen.

  Daarnaast kijk je van buiten naar binnen. Je vertaalt trends en ontwikkelingen naar jouw klantwaarde. Welke toegevoegde waarde biedt je organisatie of afdeling aan de klant? Nieuwe technologie maakt het signaleren en meten van klantgedrag makkelijker dan ooit. Hier leer je handig gebruik van te maken. Je merkt verder dat processen in steeds kortere cycli verlopen. Je leert hierop in te spelen door sneller te plannen, terwijl je tóch vasthoudt aan de gekozen strategie.

  Jouw organisatie is continu bezig met innovatie en je krijgt dan ook handvatten om nieuwe ontwikkelingen sneller te signaleren en slimmer te benutten. Je bepaalt welke optimalisaties je doorvoert en hoe je daarmee het verdienmodel positief beïnvloedt. Dat begint met het stellen van de juiste vragen – iets waar je tijdens deze opleiding volop zelf mee aan de slag gaat.

  Programma Strategie en Business Innovatie
   

  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan

  5
  1 review
  Download brochure Inscrijven