Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Strategisch management

Download brochure
strategisch management
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Master of Strategic Management (MSM)

Niveau Master
Duur 2,5 jaar
Studiekosten € 23250,-
Bekijk opleiding Download brochure

Strategie en business innovatie

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Innovatie en ondernemerschap

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Leiderschap en cultuur

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Sturen op strategie

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Voorlichting plannen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Strategisch management

Strategisch management speelt een belangrijke rol in het succes van elke onderneming. In onze opleidingen ontdek je hoe je relevante trends en ontwikkelingen tijdig signaleert en hierop anticipeert. Tijdens de opleiding Strategie en business innovatie vertaal je deze ontwikkelingen naar jouw eigen afdeling. Hoe richt je je afdeling slimmer in om strategisch voordeel te behalen? In de masteropleiding Master of Strategic Management leer je de visie en strategie van jouw organisatie te begrijpen en dit inzicht te vertalen in adequaat beleid en de juiste acties. Je onderbouwt je strategische visie om tot een gefundeerd advies te komen. Zo speelt jouw organisatie steeds creatief en flexibel in op de dynamiek van de markt.

Strategisch Management Master

Wil je naast kennis of managementvaardigheden ontwikkelen? Tijdens de Strategisch Management Master leer je beide. Maar ook ontwikkel je je tot een stevige gesprekspartner op strategisch niveau. Na het afronden van deze master ben je je bewust van trends en ontwikkelingen in je omgeving, zowel interne als externe. Je schat informatie op de juiste waarde en je werkt onderbouwde innovatiekansen en procesoptimalisaties uit die aansluiten op de strategische doelen van jouw organisatie. Daarnaast leer je verandertrajecten te leiden en ontwikkel je een kritisch reflectieve, onderzoekende en ontwikkelingsgerichte houding richting jezelf én de hele organisatie. Na het succesvol afronden van de Strategisch Management Master ontvang je een erkend getuigschrift en mag je de titel Master of Arts (MA) voeren.

Strategische masterclasses 

Wil je je specifiek verdiepen in één onderwerp, dan kun je ook losse masterclasses volgen in plaats van de volledige master. Een masterclass duurt 10 weken en duikt in een specifiek onderwerp zoals Masterclass Innovatie en ondernemerschap, Masterclass Leiderschap en cultuur en Masterclass Sturen op strategie. Na afronding van een masterclass ga je naar huis met bruikbare plannen en kennis, en ontvang je een certificaat. Met een masterclass kun je binnen 5 jaar altijd doorstromen naar de volledige master indien je de smaak te pakken hebt.

Een studie naast je baan bij Avans+

Een studie doe je natuurlijk niet alleen. Bij Avans+ leer je van docenten die werken in de praktijk en maar daarnaast ook van andere deelnemers. Zij hebben weliswaar vaak werkervaring in een andere branche, maar staan voor dezelfde uitdagingen als jij. Door in de les samen jullie eigen praktijkvoorbeelden te bespreken, kom je tot vernieuwende en waardevolle inzichten. We reiken je bovendien stof aan waar je direct jouw voordeel mee kunt doen in je huidige werk. Dankzij onze aanpak pas je het geleerde allemaal direct toe.

Lees meer