In de technische en bouw sector gebeurt er een hoop. Het is drukker dan ooit en daarnaast zijn er veel ontwikkelingen waar op ingespeeld moet worden. Om te blijven groeien kan er binnen organisaties een specifieke opleidings- en ontwikkelbehoefte ontstaan. Denk hierbij aan vakspecialisten die een bredere kijk willen ontwikkelen of een andere discipline beter willen begrijpen, maar ook zij-instromers die een fundamentele basis nodig hebben of een afdeling die te maken krijgt met specifieke ontwikkelingen in de markt zoals digitalisering, energietransitie of wet- en regelgeving.

Bij Avans+ kun je een maatwerktraject aangaan waarbij de technische en bouw opleidingen helemaal worden aangepast naar de ontwikkelingsvraagstuk(ken) van jouw personeel en de uitdagingen in de organisatie. Zo weet je zeker dat het aansluit op jouw situatie - en er dus alles wordt uitgehaald wat erin zit.

Laat je personeel optimaal ontwikkelen en functioneren. Een ervaring uit het veld

Calculator en werkvoorbereider Ralph Geers merkte dat hij in zijn werk veel theoretische onderbouwing miste. Na een gesprek met zijn werkgever - en daarna de opleidingsmanager van Avans+ - startte hij met HIT-E. Een schot in de roos, want hij kan nu op ieder niveau meepraten én adviseren over alle aspecten van elektrotechniek.

> Lees hier zijn verhaal

Maatwerktraject

Voor een maatwerktraject wordt in nauw overleg met de organisatie bepaald waar de ontwikkelbehoefte ligt en wat exact de leerdoelen moeten zijn. Er wordt een specifiek traject ontwikkeld om in die behoefte te voorzien. Hiervoor vormen onze al bewezen opleidingen de basis. Kwaliteit is daarmee gegarandeerd. Zo kan bijvoorbeeld de Basiscursus Installatietechniek het uitgangspunt vormen waar onderwerpen aan toegevoegd of weggelaten worden of gecombineerd worden met onderdelen uit andere opleidingen. Bekijk hieronder een aantal opleidingen die nog meer als uitgangspunt genomen kunnen worden.