Skip to main content
Finance opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Financieel management

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 3495,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Financieel management en bedrijfsvoering

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Praktijkgerichte opleidingen voor financieel management

Als leidinggevende heb je behoefte aan kennis op het gebied van financiën. Onze opleiding Financieel management en de masterclass Financieel management en bedrijfsvoering geven je inzicht en een brede basis. Hierdoor ben je een volwaardige gesprekspartner voor financiële specialisten, personeelsfunctionarissen en het management. Je kunt jouw adviezen goed onderbouwen en doorvoeren om te komen tot een sterke en stabiele afdeling. Ook persoonlijk leiderschap komt aan bod, zodat je jouw ideeën voortvarend kunt presenteren en implementeren.

Deelnemers over de opleidingen bij Avans+

Oud-deelnemers typeren onze opleidingen met woorden als ‘richtinggevend’, ‘duidelijke koppeling theorie en praktijk’, ‘persoonlijke groei’ en ‘aansluitend bij je praktijk’. Daarnaast geven deelnemers aan het fijn te vinden dat er ruimte is voor inbreng van persoonlijke leervragen, zodat er daadwerkelijk sprake is van een persoonlijke ontwikkeling. Ook zijn oud-deelnemers te spreken over de ervaren docenten uit de praktijk, die weten hoe het is om in de schoenen van een schoolleider te staan. 

Praktijkgericht met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt alles wat je leert direct kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding meteen met de opgedane kennis en adviesvaardigheden aan het werk. Gedurende jouw studie word je begeleid door docenten uit de praktijk. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw opleiding zult halen. 

 

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Twijfel je over welke opleiding het beste bij jouw situatie en wensen past? Of heb je andere praktische vragen? Neem dan contact met op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder!

Lees meer