Skip to main content

Bedrijfskundig HRM en HR Analytics

Download brochure
Bedrijfskundig HRM en HR Analytics
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Masterclass Strategisch en bedrijfskundig HRM

Niveau Masterclass
Duur 20 weken
Studiekosten € 6800,-
Bekijk opleiding Download brochure

HR analytics, sturen met human capital

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Financieel verzuim­management

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass HR strategie

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Liever een maatwerktraject ?

Een ontwikkeladvies voor jouw medewerkers én organisatie en begeleiding tijdens en na het maatwerktraject. Het resultaat: een unieke oplossing voor jouw business case.

Bekijk de mogelijkheden
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • De opleiding was een welkome aanvulling op de dagelijkse praktijk. Beide onderdelen hebben me houvast en structuur gegeven doordat de theorie goed te vertalen is naar de praktijk.

  Laura Quist
  Medewerker personeelszaken
 • HR zou zich beter op de hoogte moeten stellen van het strategische beleid van de organisatie en daarop haar HR beleid aanpassen. Deze opleiding helpt je daarbij!

  Eveline Piek
  Directiesecretaresse
 • Dankzij de opleiding zie ik vraagstukken in een ander daglicht, kan ik gemakkelijker verbanden leggen en ideeën en gezichtspunten aandragen.

  Renate de Jaeger
  Ouddeelnemer Avans+
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Strategisch personeelsbeleid kan niet los worden gezien van bedrijfskundige en financiële ontwikkelingen in de organisatie. Met een opleiding van Avans+ leer je HR-adviezen financieel te onderbouwen en de ontwikkeling van het strategisch personeelsbeleid en een HRM-strategie te zien vanuit bedrijfskundig perspectief. Daarbij is HR analytics randvoorwaardelijk om op basis van HR ken en stuurgetallen de implementatie van je HR beleid te monitoren en te onderbouwen.

Opleidingen voor optimaal strategisch personeelsbeleid

Tijdens onze postbacheloropleidingen en masterclasses ontwikkel je je tot business partner op strategisch hrm niveau. Met de opleiding HR analytics, sturen met human capital leer je dit meetbaar te maken. Met de masterclass strategisch en bedrijfskundig HRM  kun je de strategie van de organisatie vertalen naar HR beleid en de HR uitvoering in de dagelijkse praktijk. Maar wel op zo´n manier dat je dit geheel financieel kan onderbouwen.  Met financieel verzuimmanagement kun je de schadelast van verzuim inzichtelijk maken en gebruiken om interventies mee te financieren. Kortom, je maakt je de fijne kneepjes van strategisch hr beleid eigen in al onze strategisch hrm opleidingen.

Strategisch hr beleid toepassen in de praktijk

Binnen onze strategisch HRM-opleidingen staat de praktijk centraal. Alles wat je leert, moet direct in jouw werksituatie toepasbaar zijn en leiden tot een strategisch HR-beleid waarbij een goede HRM-strategie het eindresultaat is. Om dit streven te realiseren, wordt er tijdens een opleiding voortdurend een relatie gelegd met jouw organisatie. Daarnaast krijg je begeleiding van docenten die ruime ervaring hebben in de HR-wereld. Zij kennen dus de struikelblokken en kansen binnen jouw vakgebied. Hierdoor kun je het strategisch HR beleid effectief toepassen in jouw organisatie.

Werkveldadviesraad HRM

Voor onze hr opleidingen is de werkveldadviesraad HRM opgericht. Deze adviesraad heeft als doel actuele ontwikkelingen in het strategisch hrm vakgebied in een vroeg stadium te signaleren en te implementeren in onze opleidingstrajecten. De adviesraad adviseert Avans+ hoe onze hr opleidingen nog beter kunnen aansluiten bij de actuele ontwikkelingen.

Oud-deelnemers vertellen

‘Prettige interactie tijdens lessen’, ‘goede mix tussen theorie en praktijk’ en ‘praktisch toepasbaar’ zijn enkele uitspraken waarmee oud-deelnemers onze HR-opleidingen omschrijven. Tevens hechten ze veel waarde aan het feit dat ze op hun werk direct profijt hebben van de opgedane kennis en dit kunnen verwerken in een complete HRM-strategie. De strategisch HRM-opleiding levert hen inzichten die direct toepasbaar zijn op hun strategisch HR-beleid. Meer weten? Oud-deelnemers delen hun visie op de referentiepagina.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Twijfel je over welke HRM-opleiding het beste bij jouw werksituatie past? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact met op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder!

Lees meer