Skip to main content

Bedrijfsprocessen

Download brochure
Opleidingen Bedrijfsprocessen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Kwaliteits- en verander­management

Niveau Postbachelor
Duur 6 maanden
Studiekosten € 4650,-
Bekijk opleiding Download brochure

Kwaliteits­management

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Proces­management

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Onderwijslogistiek expert

Niveau Postbachelor
Duur 10 maanden
Studiekosten € 5925,-
Bekijk opleiding Download brochure

Proces­management

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Voorlichting plannen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Opleidingen om bedrijfsprocessen te verbeteren

Een organisatie beheersen en besturen vraagt om heldere processen, taken en verantwoordelijk­heden. Wil jij je bedrijfskundige kennis verbreden en je ontwikkelen met een opleiding. Bekijk dan eens de opties om bedrijfsprocessen te verbeteren. In de opleiding Procesmanagement leer je overzicht en inzicht te creëren in de structuur en de processen binnen uw afdeling. Dit leidt tot effectiviteit, efficiency, beheersbaarheid en lerend vermogen. Je verbetert de bedrijfsprocessen, zodat jouw afdeling maximaal bijdraagt aan de doelstellingen en de slagkracht van jouw organisatie. Daarnaast is het belangrijk om de kwaliteit in jouw organisatie continue te optimaliseren. In de opleiding Kwaliteits- en verandermanagement staat daarom het onderscheiden van bedrijfsprocessen en het realiseren van een kwaliteitsverbetering centraal.

Masterclass als onderdeel van de master

Ben je op zoek naar iets op masterniveau? Dan hebben wij de Masterclass Procesmanagement beschikbaar. Een interessante masterclass van 10 weken waarbij je leert hoe je met effectief en efficiënt procesmanagement meer grip op ontwikkelingen binnen jouw organisatie kunt krijgen. Na het succesvol afronden van deze masterclass zal je het certificaat Procesmanagement ontvangen.

Met dit certificaat heb je een masterclass uit de Master of Strategic management behaald. Het is mogelijk om later nog een masterclass of de hele masteropleiding te volgen. Je beroepsprestatie blijft maximaal 5 jaar geldig. In het laatste geval heb je dan uiteraard vrijstelling voor de gevolgde masterclass. 

Praktijkgerichte opleidingen

De opleidingen zijn praktijkgericht; wat je vandaag leert, pas je morgen direct toe. Ook neem je lopende vraagstukken uit je eigen werksituatie mee de les in. Omdat je mededeelnemers dit ook doen, leer je van elkaar over onderwerpen die voor iedereen in de les relevant zijn. Onze docenten komen ook uit de praktijk, waardoor ze precies weten in wat voor situatie jij zelf zit en kunnen ze je actueel advies geven. 

4 startmomenten per jaar

Ieder jaar zijn er 4 startmomenten om de opleiding te beginnen; in februari, april, september en november. Hierdoor kun je starten wanneer het jou uitkomt, bijvoorbeeld in een rustigere periode op je werk. Ook zijn pauzes tussen de modules door mogelijk, als je even meer tijd moet besteden aan je job of privéleven. Jij hebt zelf de regie in handen van jouw leerroute.  

Nog vragen over het management en bedrijfskunde cluster?

Heb je nog vragen of weet je niet welke opleiding bij je past? Plan een adviesgesprek in met onze opleidingsmanagers Management en bedrijfskunde of komt naar een voorlichtingsbijeenkomst. We helpen je graag verder. 

Lees meer