Skip to main content

Leiderschap

(5 OPLEIDINGEN )
Leiderschap
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

  testimonial-hrm-engbertbraam
  Engbert Braam
  Coach
 • Het effect van de opleiding was voor mij al merkbaar tijdens de opleiding. Door het actief volgen van de opleiding, word je je steeds bewuster van je rol als leidinggevende.

  testimonial-hrm-maartenheijn
  Maarten Heijn
  Operational Manager
 • Een prettige, praktische en leerzame training met boeiende docenten en acteurs!

  testimonial-hrm-folkertpostma
  Folkert Postma
  Fysiotherapeut
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Om een leider te zijn, hoeft u geen leidinggevende functie te hebben. Ook van medewerkers worden leiderschapsvaardigheden verwacht. Een goede leider zorgt voor een heldere koers en duidelijke doelstellingen die zo goed mogelijk gerealiseerd worden. Na de opleiding Leiderschap en cultuur weet u welke leiderschapsstijlen in specifieke situaties het beste passen. U doorziet hoe het beter kan en hoe u uw eigen leiderschap verder kunt ontwikkelen. In de masterclass Bedrijfskundig management verdiept u zich onder meer in actuele ontwikkelingen op het gebied van management en leiderschap, en vooral in uw eigen gedrag. U gaat aan de slag met uw leiderschapsstijl, waarbij we u coachen naar resultaatgericht en inspirerend leiderschap.

lees meer