Skip to main content

Leiderschap

(3 OPLEIDINGEN )
Leiderschap
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

  testimonial-hrm-engbertbraam
  Engbert Braam
  Coach
 • Het effect van de opleiding was voor mij al merkbaar tijdens de opleiding. Door het actief volgen van de opleiding, word je je steeds bewuster van je rol als leidinggevende.

  testimonial-hrm-maartenheijn
  Maarten Heijn
  Operational Manager
 • Een prettige, praktische en leerzame training met boeiende docenten en acteurs!

  testimonial-hrm-folkertpostma
  Folkert Postma
  Fysiotherapeut
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Bent u op zoek naar een effectieve manier van leidinggeven? Of wilt u uw advies- of coachingsvaardigheden verder ontwikkelen door middel van een persoonlijk leiderschap training? Til uw persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau dankzij de opleidingen leiderschap van Avans+.

Postbachelor opleiding leiderschap en masterclass

Een goede organisatie, afdeling of team kan niet zonder een geschikte leidinggevende. Iemand die mensen kan motiveren en boven zichzelf uit kan laten stijgen. Een gedegen opleiding leiderschap is daarom geen overbodige luxe. Ons aanbod bestaat uit de volgende opleidingen: Leidinggeven als nieuwe uitdaging, Adviesvaardigheden en effectief communiceren en de masterclass Professioneel coachen. Met een van deze persoonlijk leiderschap trainingen ontwikkelt u zich als een echte leider die in staat is het beste uit mensen te halen.

Van beginnend leider tot coach dankzij een cursus leiderschap

De postbacheloropleiding Leidinggeven als nieuwe uitdaging is geschikt voor beginnende managers die hun managementvaardigheden nog verder willen ontwikkelen. In onze postbacheloropleiding Adviesvaardigheden en effectief communiceren ligt de nadruk op de manier van advies overbrengen. De masterclass Professioneel coachen leert leidinggevenden om anderen te helpen bij hun professionele ontwikkeling.  Dankzij een leiderschap opleiding brengt u uw persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau. Alle leiderschap opleidingen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met ervaren coaches, managers en leidinggevenden zodat deze optimaal aansluiten op de laatste ontwikkelingen en ontwikkelbehoeften van. Na een leiderschap opleiding bent u dan ook in staat om het beste uit uw collega's en/of medewerkers te krijgen.

Persoonlijk leiderschap ontwikkelen met een cursus leidinggeven

Onzeker over uw persoonlijk leiderschap? Persoonlijke ontwikkeling is in onze opleiding leiderschap nog belangrijker dan bij onze andere opleidingen. Daarnaast staan ervaren praktijkdocenten u gedurende de opleiding leiderschap bij in uw ontwikkelingstraject; mensen die weten hoe het is om de verantwoordelijkheid van leiderschap te dragen. Dit leidt gedurende de cursus leidinggeven tot zeer interactieve lessen en de behandelde materie kunt u na afloop van de opleiding leiderschap direct in de praktijk toepassen.

Deelnemers delen hun ervaringen over onze leiderschap training

Benieuwd wat deelnemers vinden van onze opleiding leiderschap? Deelnemers omschrijven onze leiderschap training met woorden als ‘zeer verrijkend’, ‘toegankelijk’, ‘dynamisch’ en ‘direct toepasbaar’. Lees meer over hun ervaringen.

Neem contact op over onze opleidingen leiderschap

Interesse in een cursus leiderschap? Heeft u behoefte aan advies over welke leidinggeven opleiding het beste bij uw situatie past of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om de juiste leidinggeven opleiding te kiezen die op uw situatie is afgestemd!

lees meer