Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Beheer en onderhoud

Download brochure
opleiding beheer en onderhoud
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Asset­management

Niveau Postbachelor
Duur 1 jaar
Studiekosten € 8375,-
Bekijk opleiding Download brochure

Assetmanagement voor de openbare ruimte

Niveau Postbachelor
Duur 1 jaar
Studiekosten € 8375,-
Bekijk opleiding Download brochure

Basiscursus assetmanagement

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2095,-
Bekijk opleiding Download brochure

Maintenance management industrie

Niveau Postbachelor
Duur 8 maanden
Studiekosten € 7535,-
Bekijk opleiding Download brochure

Maintenance management installatietechniek

Niveau Postbachelor
Duur 8 maanden
Studiekosten € 7535,-
Bekijk opleiding Download brochure

Meld je aan voor een proefles

Ervaar hoe de lessen zijn. 

Meld je nu aan

Basiscursus maintenance management

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2095,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 •  De docenten zijn dol op hun vak en laten zien welke harde en zachte vaardigheden je nodig hebt als BIM-engineer.

  Rob van Buggenum
  BIM Engineer/ Informatiecoördinator
 • Al de docenten waren gedreven om mee te denken en om voorop te lopen. Ze willen het voortouw nemen, ‘out of the box’ denken, vernieuwend zijn. Dat vond ik echt inspirerend.

  Martijn Jonker
  Soft- en hardware engineer
 • Deze mannen sleutelen niet, maar denken, kijken, analyseren, geven verbeteringen aan. Deze opleiding legt daarvoor de basis. Nog steeds wordt jaarlijks het programma geactualiseerd.

  Stef Teirlinck
  Opdrachtgever Philips
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Ben je verantwoordelijk voor of in bredere zin betrokken bij het beheer of onderhoud van kapitaalintensieve goederen binnen jouw organisatie? Ontwikkel jouw bedrijfskundige- en risicomanagementkwaliteiten met een postbacheloropleiding van Avans+.

Beheer en onderhoud: een breed begrip

Het cluster Beheer en onderhoud bij Avans+ omvat meer dan alleen technisch beheer. Vooropgesteld; we hebben het over het beheer en onderhoud van kapitaalintensieve goederen. Maar op welke manier heb je hiermee te maken in jouw werk? Avans+ heeft diverse opleidingen in het aanbod: zowel op het gebied van assetmanagement als maintenance management. De assetmanager is doorgaans verantwoordelijk voor het beheer van de kapitaalintensieve goederen. Maintenance management gaat deels over beheer, maar vooral ook over het onderhoud en van industriële of installatietechnische omgevingen.

Onze opleidingen Onderhoud en Beheer

Avans+ biedt onderhoud opleidingen op postbachelorniveau voor het ontwikkelen van jouw vakkennis op het gebied van Beheer en onderhoud. Kies je voor een opleiding Maintenance management, , dan leer je de juiste beslissingen te maken op het juiste moment. Een onderhouds- of maintenance manager baseert tenslotte zijn beslissingen op meetbare factoren en beseft dat hij voortdurend moet kiezen uit verschillende oplossingen. Het is van vitaal belang dat je de juiste oplossing kiest, want het stilvallen van een productieproces als gevolg van verkeerd onderhoud kan enorme consequenties hebben. Een goede cursus beheer en onderhoud kan hierbij dus van groot belang zijn.

De opleiding Assetmanagement richt zich bewust op een diversiteit aan partijen, die verantwoordelijk zijn voor het beheer van (eigen) kapitaalgoederen. Dit stimuleert het waarborgen en delen van onderlinge kennis- en ervaring. Zo richt een cursus onderhoudsmanagement van Avans+ zich op social learning van en met elkaar waar je als deelnemer veel praktisch profijt van heeft.

Deelnemers over onze beheer en onderhoud opleidingen

Deelnemers van een cursus beheer en onderhoud vinden toegevoegde waarde in de branche overschrijdende samenstelling van de groepen. Kennis vanuit andere branches kan leiden tot nieuwe inzichten. Termen als pittig en uitdagend, maar ook het verkrijgen van een gedegen basiskennis op het gebied van beheer en onderhoud typeren volgens onze deelnemers deze onderhoud opleidingen. Ontdek wat deelnemers van onze onderhoud en beheer opleidingen vinden in hun referenties.

Technisch beheer en onderhoud opleiding?

Ben je op zoek naar meer informatie over onze opleidingen beheer en onderhoud? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de opleiding beheer en onderhoud. In een vrijblijvend adviesgesprek beantwoorden wij graag jouw vragen.

Lees meer