Je bent toe aan meer verantwoordelijkheid en je wilt meer invloed uitoefenen. Er wordt een steeds groter beroep gedaan op jouw wendbaarheid, innovatief vermogen en jouw professionele vaardigheden. Je moet kunnen sturen op de juiste data, innovatie realiseren en continu blijven verbeteren en veranderen. Ben jij nooit uitgeleerd en wil jij groeien zowel persoonlijk als in jouw vakgebied? Dan is een bedrijfskundige master de volgende stap voor jou.

Avans+ helpt al meer dan 30 jaar professionals die zich graag verder willen ontwikkelen. Mensen die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Mensen die het verschil willen en durven maken. Met een Master Bedrijfskunde verstevig je jouw theoretische basis, verbeter je jezelf en je organisatie meetbaar.

Waarom kiezen voor een bedrijfskundige master van Avans+?

Onze bedrijfskundige masters helpen professionals om de volgende stap in hun carrière te zetten; als Master of Science (Msc), Master of Arts of MBA. Je bent op zoek naar een theoretische onderbouwing en de meest actuele, innovatieve ontwikkelingen en informatie op bedrijfskundig gebied. Je hebt in de praktijk een schat aan ervaring opgedaan en je wilt nu een bijdrage leveren aan je vakgebied.

Voor bijna iedere professional hebben wij een passende Master Bedrijfskunde die leidt tot verdieping of verbreding van kennis en vaardigheden. Tijdens de masteropleiding leer je jouw nieuwe bedrijfskunde kennis in de praktijk toe te passen en jouw invloed en verantwoordelijkheid te vergroten. Je kunt op niveau sparren met mededeelnemers over kansen voor je organisatie en vakgebied.

Als je een HBO of WO opleiding hebt afgerond en een aantal jaar relevante werkervaring hebt opgedaan, kun je een master volgen bij Avans+. Afhankelijk van welke master opleiding je wenst te volgen, is een bepaalde richting van vooropleiding gewenst of noodzakelijk. Onze opleidingsmanagers kunnen je hierbij uitgebreid over informeren en adviseren.

Master of Business Administration (MBA)

Onze MBA opleiding is sterk praktijkgericht, Nederlandstalig en direct toepasbaar in je praktijk. Met onze MBA masteropleiding vergroot je jouw kennis en vaardigheden in bedrijfskundige disciplines en niet onbelangrijk: je bent klaar voor de volgende stap in je carrière als senior manager met meer verantwoordelijkheid en invloed.

Wanneer je de Master of Business Administration succesvol hebt afgerond, ontvang je het getuigschrift Master of Business Administration (MBA diploma) en mag je de titel MBA voeren. 

> Lees meer over de Master of Business Administration

Master of ICT and Business Innovation (MBI)

De Master of ICT and Business Innovation (MBI) leert je doelgerichte ICT-oplossingen te kiezen die waarde toevoegen aan de doelstellingen van jouw bedrijf. Een opleiding voor professionals die werken voor commerciële organisaties, maatschappelijke organisaties of overheid. Je leert over o.a. ontwikkelingen op het terrein van digitalisering zoals big data, artificial intelligence, privacy en nieuwe benaderingen van innovatie, ontwerp en management.
 
De Master ICT & Business Innovation is voor ambitieuze professionals ontworpen die zichzelf willen ontwikkelen en door willen groeien naar een Masterniveau. Dit kan zowel in je eigen functie zijn als in een nieuwe (uitdagender) functie als een volgende stap in je carrière.

> Lees meer over de Master of Business Innovation

Master of Strategic Management (MSM)

In deze Master Strategic Management draait het om de verdieping van strategische advisering, het maken van een gefundeerde analyse en vertaalslag naar een juiste oplossing voor jouw organisatie. Na het volgen van deze Master of Strategisch Management ben je nog beter in staat om de visie en strategie van je organisatie te begrijpen en dit inzicht te vertalen in beleid en acties in de juiste richting.

Je leert vraagstukken te analyseren en je strategische visie te onderbouwen om zo na het volgen van de MSM tot een gefundeerd advies te komen voor jouw organisatie.

> Lees meer over de Master of Strategic Management

Master in Controlling (MIC)

Als hedendaagse business controller beperk je jezelf niet tot financiële verslaglegging en cijfermatige analyses. Je wilt daarnaast fungeren als volwaardig sparringpartner voor het management en advies uitbrengen over de financiële toekomst en continuïteit van de organisatie.

De Master in Controlling leert je, als (toekomstig) lid van het managementteam, door middel van de juiste analyses een gefundeerd advies te onderbouwen en jouw boodschap na het volgen van de MIC met overtuiging te brengen binnen en buiten de organisatie. Daarnaast mag je na afronding de titel Master of Science in Controlling voeren. 

> Lees meer over de Master in Controlling

Master of HRM (MHRM)

Met de Master of HRM ontwikkelen je je verder tot een strategische, coachende en ondernemende HR-professional. Tijdens de master of HRM leer je vanuit een breder perspectief te kijken naar organisatievraagstukken. Zo vul je je rol strategisch in, met kennis van bedrijfskundige vakgebieden.

Na het afronden van de Master HRM streef je naar een betere performance van de medewerkers binnen je organisatie. Daarbij kies je voor kansen en oplossingen die een bijdrage leveren aan de strategische doelstellingen. Je geeft passend HR-advies, waarmee je zelfverzekerd een bijdrage levert aan de strategische besluitvorming. Na deze HRM master ben je klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

> Lees meer over de Master of HRM

Praktijk centraal bij de Masters Bedrijfskunde

Onze deeltijd opleidingen zijn gericht op de praktijk. Dit bereiken we door tijdens de opleiding voortdurend de werksituatie van deelnemers centraal te zetten. Zo kun je meteen de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Je start direct met het benutten van kansen en mogelijkheden. Onze ervaren docenten zullen je hierbij helpen. Door hun jarenlange praktijkervaring realiseren zij de juiste vertaalslag van recente (wetenschappelijke) ontwikkelingen naar professionele en praktische toepassing. De bijeenkomsten laten je vanaf dag één jouw nieuwe kennis in de praktijk toepassen. Dit resulteert in een onmiddellijke toegevoegde waarde van de opleiding.