Ontwikkelingen binnen de fysiotherapie staan niet stil. Problematiek wordt complexer, hulpvragen van cliënten uitdagender en de behoefte aan specialisten groter. Een goed moment om te starten met een fysiotherapie masteropleiding van Avans+ in februari of in september.

Waarom kiezen voor een fysiotherapie master van Avans+?

De fysiotherapie masteropleidingen van Avans+ helpen je om de volgende stap in je carrière te zetten. Onze opleidingen zijn altijd praktijkgericht en bieden je bovendien de theorie-praktijk verhouding die je nodig hebt om je vak zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen. Je bent op zoek naar de juiste handvatten om de juiste keuzes te kunnen maken voor jouw cliënten. Dit doe je volgens de meest actuele en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van fysiotherapie.

Start ieder half jaar met een fysiotherapie masteropleiding

Bij Avans+ is er de mogelijkheid om tweemaal per jaar te starten. Zowel in februari als september kun je bij Avans+ starten met een masteropleiding fysiotherapie. De masteropleidingen maken gebruik van blended learning. Dit betekent aanbieden van werkvormen in een goede mix van online social learning, werkleren en fysieke bijeenkomsten. Hierdoor wordt het mogelijk om de opleiding in slechts 3 jaar in deeltijd, met een omvang van 60 EC’s (1680 uur) af te ronden. Na afronding van jouw opleiding mag je de titel Master of Science (MSc) voeren.

De belangrijkste redenen waarom wij deze mogelijkheid bieden vind je hieronder:

1. Flexibiliteit

Met onze halfjaarlijkse start maken wij studeren flexibel voor iedereen. Je kan vanaf nu altijd het meest geschikte moment kiezen om verder te bouwen aan goede zorg voor je cliënten en bent niet gedwongen een jaar te moeten wachten om te kunnen starten met de opleiding.

2. Loop voor op de concurrentie

Wanneer je in februari start loop je voor op de andere fysiotherapeuten die pas in september starten. Gezien de groeiende vraag naar masterfysiotherapeuten kan dit een voordeel betekenen op de arbeidsmarkt omdat je eerder in aanmerking komt voor een baan op masterniveau.

Start in februari met de masteropleiding fysiotherapie

Wil jij effectief en efficiënt studeren en wil je niet langer wachten? Wil jij dit jaar de stap zetten naar de beste zorg voor jouw cliënten en daarmee zowel je praktijk, de maatschappij als je carrière naar een hoger level tillen? Dan bieden wij de volgende masteropleidingen óók in februari aan: