Ben jij toe aan de volgende stap en wil je je verder verdiepen in je functie als auditor of controller? Volg een opleiding of masterclass en groei als gesprekspartner binnen jouw organisatie. Avans+ zorgt ervoor dat jij de volgende stap kunt zetten in je carrière via een persoonlijke leerroute. Ontdek welke opleiding het beste bij je past!

Onze opleidingen zijn praktijkgericht. Je leert door interactie met professionals uit verschillende disciplines, zoals finance, onderwijs en HR en uit diverse sectoren, zoals de zorg, de (commerciële) dienstverlening en de techniek. Je bouwt hiermee ook een breed netwerk op waar je in je verdere carrière profijt van hebt.

Kies de opleiding voor jouw situatie

+ Postbachelor IT-auditing - 6 maanden
 Leer om (aanvullende) zekerheid te geven over de beheersing van IT binnen jouw organisatie.

+ Postbachelor Operational auditing - 8 maanden
Leer om het management (aanvullende) zekerheid te geven over de kwaliteit van de risicobeheersing binnen jouw organisatie.

+ Masterclass Risicomanagement - 10 weken
Leer om vanuit een professionele, integrale benadering te adviseren over risicomanagement. Je weet draagvlak te creëren en kunt je advies op een praktische wijze implementeren binnen complexe lijnorganisaties en/of projectomgevingen.

+ Masterclass IT Control - 10 weken
Leer om te adviseren over en te ondersteunen bij de vormgeving van de IT-governance, IT-risico’s in kaart te brengen en de IT-procesgang zodanig in te richten dat deze risico’s ook daadwerkelijk worden beheerst.