Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

Masterclass II Finance Leadership

Masterclass Finance Leadership
Iets voor jou?
 • Je bent een (business ) controller die zijn invloed en impact wil vergroten.
 • Je wilt kennis uit de opleiding direct toepassen binnen jouw organisatie.
 • Je bent reeds in het bezit van een afgeronde bedrijfskundige bachelor opleiding en zoekt een masteropleiding die in delen te volgen is.
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je bent (business) controller en hebt de ambitie om te gaan acteren op strategisch niveau. Je wilt jouw invloed en impact vergroten. Je hebt reeds een afgeronde bachelor opleiding in bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting en minimaal 3 jaar relevante ervaring als controller of in een vergelijkbare functie.

  Werkvorm

  Werkvorm

  De Master in Controlling biedt je in 4 masterclasses een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing daarvan. Je volgt iedere 2 weken bijeenkomsten die verzorgd worden door docenten die deskundig zijn binnen hun vakgebied en zelf werkzaam zijn als financieel manager of adviseur in de praktijk.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Master in Controlling duurt 2,5 jaar. Een masterclass van 15 bijeenkomsten duurt ongeveer 8 maanden. Voor de thesisfase kun je rekenen op een doorlooptijd van 6 maanden.

  Bijeenkomsten vinden tweewekelijks plaats in de middag- en avonduren. De gemiddelde studiebelasting is 10 tot 15 uur per week, naast de opleidingsdagen. Je besteedt deze uren aan zelfstudie, projecten en opdrachten. Je kunt deze controlling master in 2,5 jaar afronden, maar het is ook mogelijk om de 4 masterclasses afzonderlijk van elkaar te volgen en de doorlooptijd te verlengen naar maximaal 5 jaar.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de masterclass Finance leadership zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 6.360,-.
  • Boeken: circa € 500,-. Deze schaf je zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 575,-.

  Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Levenlanglerenkrediet

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat je een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien je aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Als je de Master in Controlling succesvol hebt afgerond, ontvang je het getuigschrift Master of Science in Controlling. De bijbehorende graad en titel die je mag voeren is Master of Science in Controlling. Deze masteropleiding is geaccrediteerd door de NVAO.

  Resultaat

  Resultaat

  Je bent volwaardig sparringpartner voor het management van je organisatie en brengt je adviezen met overtuigingskracht en daadkracht. Als business controller lever je een actieve en zichtbare bijdrage aan de continuïteit van jouw organisatie. Je mag de erkende titel Master of Science in Controlling voeren, wat jouw carrièrekansen aanzienlijk vergroot.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Schrijf je in voor dit onderdeel

  Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan hier in voor dit onderdeel.

  inschrijven
  Download brochure Inscrijven