Skip to main content

Masterclass II Finance Leadership

Onderdeel van Master in Controlling
Masterclass Finance Leadership
iets voor u?
 • U bent een (business ) controller die zijn invloed en impact wilt vergroten.
 • Uw wilt kennis uit de opleiding direct toepassen binnen uw organisatie.
 • U bent reeds in het bezit van een afgeronde bedrijfskundige bachelor opleiding en zoekt een masteropleiding die in delen te volgen is.
   
In het kort
 • niveau Masterclass
 • duur 8 maanden
 • studiebelasting 10 uur per week
 • studiekosten 6.360,-
 • startdata
  • 06-01-2020 Breda
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U bent (business) controller en heeft de ambitie om te gaan acteren op strategisch niveau. U wilt uw invloed en impact vergroten. U heeft reeds een afgeronde bachelor opleiding in bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting en minimaal 3 jaar relevante ervaring als controller of in een vergelijkbare functie.

  Werkvorm

  Werkvorm

  De Master in Controlling biedt u in 4 masterclasses een zorgvuldig uitgebalanceerde combinatie van theoretische achtergronden en de praktische toepassing daarvan. U volgt iedere 2 weken bijeenkomsten die verzorgd worden door docenten die deskundig zijn binnen hun vakgebied en zelf werkzaam zijn als financieel manager of adviseur in de praktijk.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Master in Controlling duurt 2,5 jaar. Een masterclass van 15 bijeenkomsten duurt ongeveer 8 maanden. Voor de thesisfase kunt u rekenen op een doorlooptijd van 6 maanden. 

  Bijeenkomsten vinden tweewekelijks plaats in de middag- en avonduren. De gemiddelde studiebelasting is 10 tot 15 uur per week, naast de opleidingsdagen. U besteedt deze uren aan zelfstudie, projecten en opdrachten. U kunt deze controlling master in 2,5 jaar afronden, maar het is ook mogelijk om de 4 masterclasses afzonderlijk van elkaar te volgen en de doorlooptijd te verlengen naar maximaal 5 jaar.
   

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de masterclass Finance leadership zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 6.360,-.
  • Boeken: circa € 500,-. Deze schaft u zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 575,-.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Levenlanglerenkrediet

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat u een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien u aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Als u de Master in Controlling succesvol heeft afgerond, ontvangt u het getuigschrift Master of Science in Controlling. De bijbehorende graad en titel die u mag voeren is Master of Science in Controlling. Deze masteropleiding is geaccrediteerd door de NVAO.

  Resultaat

  Resultaat

  U bent volwaardig sparringpartner voor het management van uw organisatie en brengt uw adviezen met overtuigingskracht en daadkracht. Als business controller levert u een actieve en zichtbare bijdrage aan de continuïteit van uw organisatie. U mag de erkende titel Master of Science in Controlling voeren, wat uw carrièrekansen aanzienlijk vergroot.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Schrijf u in voor dit onderdeel

  Heeft u uw keuze kunnen maken? Schrijf u dan hier in voor dit onderdeel update arbeidsrecht.

  inschrijven
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven