Skip to main content
Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Wil je toch graag contact? Bel ons dan via 076 - 525 88 03 of mail naar info@avansplus.nl.

Stel je eigen opleiding samen

 • niveau Postbachelor
 • duur 30 weken
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 5.100,-
 • Bekijk alle startdata en locaties
  • 18-11-2020 Breda
  • 18-11-2020 Eindhoven
  • 18-11-2020 Den Bosch
  • 18-11-2020 Rotterdam
  • 19-11-2020 Utrecht
  • 20-11-2020 Utrecht overdag
  • 19-11-2020 Zwolle
  • 19-11-2020 Amsterdam
  • 19-11-2020 Arnhem
  • 19-11-2020 Leiden
Inschrijven
Stel je eigen opleiding samen
Iets voor jou?
 • Je hebt een afgeronde bacheloropleiding en bent werkzaam als HR- professional
 • Je zoekt een opleiding die aansluit bij jouw ontwikkelvraag en jouw werk
 • Je zoekt de flexibiliteit om je eigen opleiding te kunnen samenstellen

Een volledig samengesteld programma binnen een opleiding sluit niet altijd direct aan bij de praktijk. Met de komst van steeds meer rollen in plaats van functies gaan praktijkomgevingen van mensen er ook anders uitzien. Er ontstaan combinaties van taken en expertises over de kaders heen.

Hoe fijn zou het zijn om dan ook je postbacheloropleiding te kunnen laten bestaan uit verschillende modules, aansluitend op jouw rol en taken? Bij het curriculum van onze HR-opleidingen bieden we je deze mogelijkheid. Hierdoor sta je nog meer aan het stuur van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of vergelijkbaar en in de praktijk ben je werkzaam als HR professional of heb je een link met dit vakgebied. Je bent op zoek naar een opleiding waarin jij je als professional verder kunt verbreden of verdiepen en wil daarin de vrijheid om zelf modules te combineren. Zo kun jij je verdiepen of verbreden met modules die aansluiten bij jouw ontwikkelvraag en jouw werk en toch een postbachelordiploma behalen.

  Dit betekent niet dat je dit samenstellen geheel alleen moet doen. Er staat altijd een opleidingsmanager voor je klaar waar je een beroep op kunt doen voor vrijblijvend advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Een praktijkgerichte module moet natuurlijk aansluiten bij de praktijk van nu. Dit maakt dat Avans+ alleen docenten inzet die in hun dagelijkse praktijk actief werkzaam zijn in het vakgebied dat zij verzorgen. Zo is het mogelijk om tijdens de module antwoord te krijgen op alle vraagstukken uit jouw eigen organisatie en een echte verdieping aan te brengen.

  Casuïstiek uit jouw eigen praktijk

  Voor de bijeenkomsten bestudeer je zelfstandig de leerstof. Je formuleert leervragen en deelt je ervaringen en inzichten met andere deelnemers en de docent. Jouw praktijkervaring en de koppeling met de theorie vormt de basis voor de discussie en interactie met elkaar.

  Connect+

  Naast de bijeenkomsten maak je actief gebruik van onze digitale leeromgeving, Connect+. Dit platform ondersteunt jouw leerproces en neemt je mee in de module middels opdrachten, contactmomenten met mededeelnemers, het leerteam en de docent(en).

  Kortom, een blended mix van leeractiviteiten staat centraal tijdens de module voor een optimaal leerrendement.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze samengestelde postbacheloropleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 30 weken. De bijeenkomsten worden aangeboden in een avond- en een dagvariant. De avondopleiding heeft 24 wekelijkse bijeenkomsten van 19.00 tot 22.00 uur. De dagopleiding bestaat uit 12 tweewekelijkse bijeenkomsten van 9.00 tot 16.00 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van opdrachten nemen daarnaast ongeveer 6 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding stel je eigen HR opleiding samen zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 5.100,-
  • Leermiddelen: is afhankelijk van de gekozen modules
  • Arrangementskosten: € 600,-
  • Boeken: is afhankelijk van de gekozen modules.  Deze schaf je zelf aan.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  De opleiding Stel je eigen opleiding samen in termijnen betalen

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 3 termijnen (1e termijn € 1700,- , 2e termijn € 1700,- en 3e termijn € 1700,- ) Overige kosten worden bij de eerste termijn geïncasseerd.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de drie modules ontvang je het postbachelordiploma HR professional. Deze samenstelling wordt weergegeven op je cijferlijst behorende bij dit diploma.

  Verdiepen en verbreden bij Avans+

  Met de afronding van deze postbacheloropleiding HR professional heb je een stap gezet in jouw persoonlijke ontwikkeling. Avans+ biedt de mogelijkheid voor een leven lang leren. Dit betekent dat je zowel op moduleniveau als volledige opleidingsprogramma’s kunt blijven vullen tot aan geaccrediteerde masterprogramma’s. Wil je hier meer over weten, kijk dan op onze website of neem contact op met de opleidingsmanager.

  Resultaat

  Resultaat

  Door de diversiteit in keuzemogelijkheden ligt het resultaat van deze postbacheloropleiding uiteen in inhoud of specialisatie. Je hebt 3 verschillende postbachelormodules gevolgd, waarin jij je verder wilde bekwamen en deze allemaal afzonderlijk afgerond met een praktijkopdracht. Deze modules hebben allemaal een gelijkwaardig opleidingsniveau en praktijkgerichte toetsing. De inhoud hiervan verschilt, omdat zij aansluiten bij het onderwerp van jouw keuze, jouw rol en taken in de praktijk.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding Stel je eigen opleiding samen? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Marjolein Meijer van de afdeling Voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 03.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  Het programma van Stel je eigen opleiding samen bestaat uit 3 modules.

  Je hebt daarin de keuze voor modules op het gebied van vaardigheden, kennis en inzicht of bijvoorbeeld modules gericht op het aanbrengen van een specialisatie zoals Arbeidsrecht, SPP of DI. Hieronder geven we een weergave van de modules  waar je uit kunt kiezen.

  Mocht er een onderwerp niet tussen staan, overleg vooral even met onze opleidingsmanager of er nog andere mogelijkheden zijn. Al deze modules zijn vormgegeven in een 10-wekenstructuur en hebben een blended mix van leeractiviteiten. Elke module sluit je af met een praktijkopdracht

  programma Stel je eigen opleiding samen
   
  Brochure aanvragen Inscrijven