Samen met partners in ons netwerk willen wij jou up to date houden in het HR-vakgebied. De HR Talks zijn interactieve sessies van een toonaangevende spreker rondom een onderwerp. Hierbij worden praktijk en de wetenschap bij elkaar gebracht over de ontwikkelingen in de dynamische HR-wereld. We hebben een dynamisch programma samengesteld met een aantal top-sprekers zoals Elke Geraerts, Arnold Bakker, Annita Rogier en Margriet Sitskoorn. Bekijk het volledige programma hieronder en schrijf je in met het formulier! 

HR Talk 2022

Voor 2022 hebben we 6 sessies gepland staan met inspiratie voor HR professionals. Bekijk het programma hieronder en meld je aan! 

 • 27 januari 2022 | Online wegens Corona | HR Talk 5:
  Strategisch Personeelsplanning de sleutel om om te gaan met een complexe en onzekere toekomst! - Drs. Laura Keijzer, Strategisch HR adviseur, Berenschot.


  In een wereld die snel verandert, is het belangrijk om voorbereid te zijn op de toekomst. Juist dan is het van belang om na te denken over de consequenties van ontwikkelingen in de sector en de arbeidsmarkt voor je personele bezetting. SPP helpt de organisatie verder in het meer strategisch denken en het ontstijgen van de dag-tot-dag sores. In deze lezing gaat Laura Keijzer in op de succesfactoren en valkuilen van strategische personeelsplanning en laat zij zien welke bijvangst SPP voor managers, HR en medewerkers oplevert. 

 • 10 februari 2022 | Online wegens Corona | HR Talk 6:
  De impact van corona & strategisch belonen - Annemarie Vanhommerig, Berenschot.


  Corona is een versneller van verandering geweest voor organisaties. Arbeidsvoorwaarden, manieren van werken en werkomgevingen staan niet meer vast voor langere periodes. Wat ons betreft is het echter belangrijker om eerst te kijken naar het grotere geheel. Wat werkt voor de groep, het geheel en samen? Een interessante ontdekkingstocht naar een nieuwe wereld met (meer) hybride werkvormen. Ook nemen we je graag mee in onze visie, werkwijze en impact van je (strategische) keuzes op het beloningsbeleid. 

 • 31 maart 2022 | Online wegens Corona | HR Talk 7:
  Preventie van overmatige stress en voorkomen van burn-out - Annita Rogier, psycholoog en oprichter VESB. 


  Overmatige stress heeft een nadelig effect op de mentale en fysieke gezondheid, op motivatie en betrokkenheid en ook op duurzame inzetbaarheid. In deze bijeenkomst ontdek je wat je kan doen om stress te verminderen en medewerkers te helpen veerkrachtiger om te gaan met tegenslagen, privé of op het werk. We bespreken het 8 stappenplan dat een beproefde methode biedt om medewerkers te begeleiden om spanningsklachten en burn-out te voorkomen of daarvan te herstellen. 

 • 7 april 2022 | Utrecht | HR Talk 8:
  Learning Agility | De route naar een onbekende toekomst - Deze bijeenkomst wordt verzorgd door HFMtalentindex.


  Organisaties zijn compleet veranderd, digitalisering zit in een stroomvaart en virtual workforces zijn niet langer meer de uitzondering op de regel. Organisaties zijn in transitie en hun medewerkers moeten hen zien bij te benen. Hoe doe je dat? Veranderen doe je niet alleen, je moet iedereen zien mee te krijgen. In deze bijeenkomst gaan we in op Learning Agilty vanuit het perspectief van inzetbaarheid. Wat is de wetenschappelijke basis en hoe kan je het in de praktijk toepassen? Het programma sluiten we af met concrete voorbeelden en resultaten. Ga naar huis met input voor een concreet plan en inspirerende ideeën voor je eigen organisatie. 

 • 17 mei 2022 | Breda | HR Talk 9:
  IK 2 - 'De beste versie van jezelf' - prof.dr. Margriet Sitskoorn.


  Prof. dr. Margriet Sitskoorn laat op een inspirerende manier zien hoe je het volledige potentieel uit jezelf kunt halen. De inhoud is geheel geijkt op de huidige prikkel- en stressvolle wereld, waarin je nieuwe vaardigheden en eigenschappen moet ontwikkelen om je doelen te bereiken. Na kennis te hebben verkregen over de relatie tussen hersenen en gedrag en de krachten die jouw denken, voelen en gedrag en dat van de mensen om je heen, sturen zul je praktische tips krijgen over hoe je de executieve vaardigheden bij jezelf en bij anderen kunt ontwikkelen.

 • 9 juni 2022 | Utrecht | HR Talk 10:
  Employee Journey - Sonja Slotboom, Global Employee Experience manager, Friesland Campina. 


  Steeds meer organisaties willen dat hun medewerkers een positieve ervaring binnen een bedrijf hebben. Dat is namelijk niet alleen positief voor de medewerker, maar werkt ook door op factoren zoals productiviteit en innovativiteit. Employee experience draait om de medewerker zo’n goed mogelijke beleving geven binnen je organisatie. Maar hoe zorg je nu voor een optimale employee experience? In deze lezing neemt Sonja Slotboom, Global Employee Experience & Agile transformation Lead binnen Friesland Campina, jullie mee in waarom focus op Employee Experience belangrijk is binnen een organisatie. Wat levert dit op en waar moet je rekening mee houden? 

Bekijk hier meer inhoudelijke informatie van de HR Talks. 

Tijd, locatie en kosten

De bijeenkomsten vinden plaats tussen 15:00u en 19:15u, waarbij er een broodmaaltijd wordt verzorgd. De HR Talk op 17 mei 2022 wordt afgesloten met een hapje en drankje. En de HR Talk bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht of Breda.

Het HR Talk programma biedt in totaal 10 verschillende topics. De kosten voor 2 bijeenkomsten in 2022 bedragen € 395,-. Voor iedere extra bijeenkomst komt daar € 149,- bij. 

Inschrijven voor HR Talk

Via onderstaand formulier schrijf je je in voor een of meerdere HR Talks. Er zijn 75 plaatsen per HR-bijeenkomst beschikbaar, meld je direct aan via onderstaand formulier!

Mocht je na 2 weken geen bevestiging van aanmelding hebt ontvangen, check dan jouw inschrijving via hrm-opleidingen@avansplus.nl

Meld je aan: