Lees hoe Annemarie Luijkx de opleiding Arbeidsrecht heeft ervaren:

“Ik werk als HR-Officer bij LambWeston-Meijer V.O.F. Tijdens deze periode ben ik vaak tegen het feit aangelopen dat mijn kennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid in mijn ogen onvoldoende was. Natuurlijk kun je alles opzoeken of een jurist raadplegen, maar het is makkelijker als je zelf over de kennis beschikt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die mij op het gebied van arbeidsrecht verder zou brengen.

De opleiding Arbeidsrecht bij Avans+ sprak me erg aan. De informatie op de website was duidelijk, de klantgerichte aanpak, de praktijkgerichte lessen door een advocaat en het feit dat de opleiding 16 weken duurde, heeft mij doen besluiten de opleiding bij Avans+ te gaan volgen.

Boven verwachting

Mijn kennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid is ontzettend verbeterd, zelfs veel meer dan ik van tevoren had verwacht. De opleiding Arbeidsrecht was boeiend, leerzaam, praktijkgericht en vooral leuk! Ik kan nu veel meer meepraten over juridische vraagstukken, ik kan nu zelf het voorwerk doen en me daarna pas wenden tot de advocaat. Ook hoef ik veel minder informatie op te zoeken op internet of in naslagwerken op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Dit scheelt een hoop tijd!

Dat ik tijd bespaar, is uiteraard ook positief voor de organisatie, want tijd is tenslotte geld. En in die tijd kunnen een hoop andere zaken opgepakt worden. Verder is het fijn iemand in huis te hebben met actuele kennis op het gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid, zeker omdat zaken op dit gebied regelmatig veranderen.

Woorden als boeiend, leerzaam, praktijkgericht en leuk typeren voor mij deze opleiding Arbeidsrecht van Avans+.”