HR is aan zet!
Anders (leren) kijken en wendbaar werken

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan ons jaarlijkse HR symposium op dinsdag 19 februari 2019 in Tilburg.

Het thema

Het mooie van de toekomst is, dat deze niet te voorspellen is. Ontwikkelingen in de markt doen een beroep op het aanpassingsvermogen van organisaties en haar medewerkers. Het thema van dit jaar is daarom: HR is aan zet! Anders (leren) kijken en wendbaar werken.

Door anders te kijken, kun je anticiperen op veranderingen. De meest succesvolle organisaties, zijn dan ook organisaties die talenten aan zich binden en hen laten mee ontwikkelen en deze wendbaarheid wordt de komende jaren steeds belangrijker. Kom naar het HR Symposium op 19 februari om meer te weten te komen over dit thema.  

De rol van HR

De mogelijkheden van medewerkers om zich aan te passen aan veranderingen, verschillen sterk van persoon tot persoon, maar ook van generatie tot generatie. HR heeft een belangrijke rol bij het invoeren van wendbare manieren van werken. Denk aan een verschuiving van reactief naar proactief of HR in een coachende rol. Zo helpt de HR-adviseur organisatie en de medewerkers groeien. Dit vraagt wel om durven én doen.

Paul Smit neemt ons tijdens het symposium mee in de wereld van verandering en beïnvloeding. Deze inspirerende filosoof/spreker/trainer met een achtergrond als cabaretier, laat zien hoe je slim omgaat met het beïnvloeden van het onbewuste bij anderen. En hoe je hier binnen en buiten organisaties gebruik van kunt maken. Meer informatie over Paul Smit vind je op https://paul-smit.nl/ .

Na deze inspirerende keynote speaker, hebben we in het World Café een gesprek over de rol van HR in ‘anders kijken en wendbaar werken’. Een gesprek waarin perspectieven en ideeën worden uitgewisseld en onderlinge verbindingen gelegd.

Ben jij erbij? Meld je snel aan, want ervaring heeft geleerd dat er veel animo is voor het Symposium.

Programma

15.30 uur – Ontvangst
16.00 uur – Opening door Anita Wydoodt, member of the Executive Board at ETZ
16.15 uur – Keynote spreker Paul Smit
17.05 uur – Netwerk maaltijd
18:00 uur – Worldcafe met drankje
19.30 uur – Afsluiting
19:45 uur – Mogelijkheid tot napraten onder het genot van een drankje

> Meld je aan voor dit symposium!

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor (HR-) managers, (HR-beleids)adviseurs en iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van het HR-vakgebied zoals ondernemers en directeuren en bestuurders.

Locatie

De locatie is beschikbaar gesteld door Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. Het symposium vindt plaats op het Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) locatie Elisabeth in Tilburg.

Kosten en annuleren

Deelnemen aan het symposium is gratis. Heb je je aangemeld, maar ben je toch verhinderd? Dan kun je je tot 15 januari 2019 kosteloos afmelden. Wanneer je je na 15 januari 2019 afmeldt of niet aanwezig bent tijdens het symposium zonder afmelding dan zijn wij genoodzaakt om € 50,- in rekening te brengen. Wel is het mogelijk om een collega HR professional in je plaats te laten gaan. Afmelden of de naam van je vervanger doorgeven doe je bij Noortje van Vugt via: nvanvugt@avansplus.nl.

Organisatie

Dit symposium wordt georganiseerd door het lectoraat Sustainable Working & Organising Avans Hogeschool, de opleiding HRM van Avans Hogeschool Den Bosch en Breda, de NVP, ACE netwerk, Elisabeth - TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en Avans+.

avans-hogeschool    logo-a+    nvp 

  ace         Logo ETZ

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling is het HRM symposium VOL. Medio januari zullen wij kijken of er nog plaatsen vrijkomen. Indien dit het geval is ontvangt u van ons een reminder.