Skip to main content

Coachend begeleiden vakbekwaam

 • niveau Postbachelor
 • duur 6 dagen
 • studiebelasting 72 SBU
 • studiekosten 2.010,-
coachend begeleiden vakbekwaam opleiding avanplus
Iets voor jou?
 • Je bent professional en hebt een (aantoonbare) relevante vooropleiding gevolgd, bijvoorbeeld Coachend begeleiden startbekwaam of Communicatie voor professionals van Avans+. 
 • Je wilt op een coachende manier resultaatgericht begeleiden.
 • Je wilt coachtechnieken leren die mensen in beweging krijgen.

Wanneer van je gevraagd wordt om collega’s te begeleiden of te coachen vraagt dat van jou de nodige vaardigheden. Belangrijk hierbij is dat je zelf niet de oplossingen aandraagt, maar coachtechnieken inzet die de ander helpen inzicht te krijgen in de situatie, verantwoordelijkheid te nemen en zelf naar een oplossing te zoeken.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze training is bedoeld voor professionals die in het verleden een (aantoonbare) relevante vooropleiding hebben gevolgd, bijvoorbeeld Coachend begeleiden startbekwaam of Communicatie voor professionals van Avans+.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens de interactieve bijeenkomsten wisselen theorie en praktijk elkaar af. Voortdurend wordt de link gelegd met jouw eigen praktijksituatie. Er wordt veel geoefend met (eigen) casussen.

  Ook zal gewerkt worden met een trainingsacteur.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De training Coachend begeleiden vakbekwaam bestaat uit 6 dagen van 6 uur. De totale studiebelasting van de training is 72 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Coachend begeleiden vakbekwaam zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 2.010,-
  • Arrangementskosten: € 77,50,-.

  Eventuele kosten voor literatuur zijn hierbij niet inbegrepen.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  De toetsing van de training bestaat uit het maken van een portfolio en een eindopdracht. Daarnaast wordt een aanwezigheidsverplichting van 80% gehanteerd.

  Na het succesvol afronden van deze training ontvang je een certificaat van Avans+.

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze training ben je in staat om individuen en groepen op een coachende en resultaatgerichte manier te begeleiden met behulp van verschillende coachtechnieken. Hiermee ontstaat bewustwording en wordt inzicht verkregen bij degene(n) die je coacht zodat zelf verantwoordelijkheid genomen wordt voor het oplossen van de hulpvraag.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Naomi Pinxteren van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 04.

  Programma

  Coachend begeleiden vakbekwaam

  Gedurende deze training wordt dieper ingegaan op de technieken en vaardigheden die aan bod gekomen zijn in de trainingen Coachend begeleiden startbekwaam en Communicatie voor professionals. Je zult je in deze training verder verdiepen in het coachend begeleiden van individuen en groepen.

  programma Coachend begeleiden vakbekwaam
   
  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • De opleiding helpt je bij het beter worden in je rol van coach, het geeft je de juist handvatten om hier succesvol in te zijn.

   Peter Huijzers
   Stafmedewerker stichting Leersaam
  • Ik ben nu in staat om inhoudelijk veel diepgaandere gesprekken te voeren. In een gesprek kom ik nu écht tot de kern van een probleem.

   Linsey Huijsman
   Groepsleerkracht
  Bekijk alle referenties
  Brochure aanvragen Inscrijven