Skip to main content

Schoolleiders

(13 OPLEIDINGEN )
Magistrum
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
 • Ik ben nu in staat om inhoudelijk veel diepgaandere gesprekken te voeren. In een gesprek kom ik nu écht tot de kern van een probleem.

  testimonial-onderwijs-linseyhuijsman
  Linsey Huijsman
  Groepsleerkracht
 • De opleiding helpt je bij het beter worden in je rol van coach, het geeft je de juist handvatten om hier succesvol in te zijn.

  testimonial-onderwijs-peterhuijzers
  Peter Huijzers
  Stafmedewerker stichting Leersaam
 • Behalve dat wij onszelf als deelnemers van deze opleiding ontwikkelen weet ik zeker dat wij anderen binnen ons team ervan kunnen overtuigen dat sommige zaken anders en beter kunnen.

  testimonial-onderwijs-mandyaerts
  Mandy Aerts
  Leerkracht groep 2/3
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan

Op zoek naar een geschikte schoolleidersopleiding? Avans+ maakt deel uit van Magistrum, hét landelijk centrum dat opleidt tot een erkend diploma voor leidinggevenden in het onderwijs. Kortom, u bent op de juiste plek beland.

Een schoolleidersopleiding van Magistrum: wat houdt dat in?

Magistrum doet onderzoek, ontwikkelt en verzorgt postbacheloropleidingen. We doen dit voor scholen, onderwijsorganisaties en directies. Goed opgeleide leidinggevenden zijn van belang bij het realiseren van doelen die gericht zijn op het verzorgen van uitstekend onderwijs. Doelen die alleen gerealiseerd kunnen worden als er ook uitstekende leiders en managers zijn. Leiders en managers die weten wat werkt. Mensen die niet alleen effectief en efficiënt werken, maar die ook oog hebben voor de ontwikkeling van hun team met excellente leerkrachten. Daarom is een schoolleidersopleiding zo van belang.

Opleiding schoolleider? Bij ons aan het juiste adres.

We bieden een ruim aanbod aan postbacheloropleidingen tot schoolleider. Elke schoolleidersopleiding gaat in op een ander vakgebied: van middenmanagement tot integraal kindcentrum. Op deze manier vindt u altijd wel een opleiding schoolleider die bij uw situatie past. Enkele opleidingen zijn geschikt voor basisregistratie in het Schoolleidersregister PO. Dit zijn de opleidingen Basisbekwaam schoolleider primair onderwijs, Verkort programma middenmanagement naar basisbekwaam en Vakbekwaam schoolleider primair onderwijs. De overige opleiding is Middenmanagement primair onderwijs.

Deelnemers over de Magistrum opleiding directeur basisschool

Oud-deelnemers typeren de Magistrum-opleidingen met woorden als ‘richtinggevend’, ‘duidelijke koppeling theorie en praktijk’, ‘persoonlijke groei’ en ‘aansluitend bij je praktijk’. Daarnaast geven ze aan het fijn te vinden dat er ruimte is voor inbreng van persoonlijke leervragen, zodat er daadwerkelijk sprake is van een persoonlijke ontwikkeling als schoolleider. Ook zijn oud-deelnemers te spreken over de ervaren docenten uit de praktijk, die weten hoe het is om in de schoenen van een schoolleider te staan. Lees meer over de mening van anderen!

Neem gerust contact op over onze Magistrum schoolleidersopleiding

Heeft u behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding het beste bij uw situatie past? Of wilt u iets anders vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer