Skip to main content

Lean en logistiek in het laboratorium

Lean_in_het_laboratorium
Iets voor jou?
 • Word jezelf bewust van je rol als schakel in het grotere geheel.
 • Leer de logistieke keten van jouw organisatie in kaart brengen en verbeteren.
 • Leer de technieken van Lean goed toepassen.
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je werkt minimaal op postbachelorniveau en bent een gemotiveerde analist, researchanalist, scientist, supervisor, hoofdanalist, onderzoeker, projectmedewerker, projectleider of laboratoriummanager. Je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen en wel zo dat het direct aansluit bij je eigen werksituatie. Je vindt het bovendien prettig dat je daarbij wordt gecoacht. Wij bieden deze opleiding speciaal aan voor professionals in een laboratoriumomgeving. Door herkenning van casussen en eigen praktijkvoorbeelden is er meer interactie mogelijk met vakgenoten.

  Werkvorm

  Werkvorm

  In deze module breng je aan de hand van de LEAN-methodiek de logistieke keten van jouw organisatie in kaart met hierin de risico’s en mogelijkheden tot verbetering.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module bestaat uit 3 opleidingsdagen (ca. 1x per maand). De opleidingsdagen vinden plaats in Breda van 9.00 tot 17.00 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Lean en logistiek in het laboratorium zijn:

  • Opleidingskosten: € 1.675,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor opleidingskosten geldt een tarief van 21% BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na afronding van deze module ontvang je een bewijs van deelname. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding, ontvang je het postbachelordiploma Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze module ben je in staat om een bijdrage te leveren aan zowel de eigen professionele ontwikkeling als het efficiënter en effectiever werken van de organisatie.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met opleidingsmanager Petra van der Veeken via pvdveeken@avansplus.nl of via 076-5258888.

  Schrijf je in voor dit onderdeel

  Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan hier in voor dit onderdeel.

  inschrijven
  Brochure aanvragen Inscrijven