Skip to main content

Bedrijfskunde

(5 OPLEIDINGEN )
Bedrijfskunde
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  testimonial-bkm-moniquevanwinkel
  Monique van Winkel
  Projectmanager
 • Algemeen zeer tevreden over de opleiding met zeer ervaren en vooral bekwame docenten. Zeer toepasbaar in praktijk en ook gegeven op basis van praktijkervaring van de docenten.

  testimonial-bkm-lucwestdorp
  Luc Westdorp
  Operation Manager
 • Ik heb echt weer genoten van het studeren. De periode is erg intensief geweest, maar zeker de moeite waard!

  testimonial-bkm-martinbeuker
  Martin Beuker
  Eerstelijns manager
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Verbeter de bedrijfsvoering van uw organisatie, uw kennis over bedrijfskunde én uw vaardigheden als leidinggevende met een opleiding bedrijfskunde van Avans+.

Wat is bedrijfskunde?

Bedrijfskunde is het vakgebied dat zich bezighoudt met de organisatie en de marktomgeving van bedrijven. In onze opleidingen leert u hoe u uw bedrijf in uw specifieke markt beter kunt organiseren. Afhankelijk van uw plek in uw organisatie en uw ambitie kunt u een passende opleiding kiezen. Naast theoretische verdieping maakt u zich technieken en vaardigheden eigen om tot een beter resultaat in uw dagelijkse werkzaamheden te komen.

Van bedrijfskunde hbo tot postbachelor

Ons opleidingsaanbod op het gebied van bedrijfskunde is zeer divers. Heeft u al bedrijfskunde hbo? Dan kunt u bij Avans+ de diepte in met een master bedrijfskunde deeltijd. Heeft u een hbo-diploma in een andere richting, dan kunt u de breedte in met de postbacheloropleiding Management en bedrijfskunde. Deze opleiding kunt u ook in 2 losse modules volgen, namelijk Basis Bedrijfskunde en Bedrijfskunde verdieping. Is het halen van een bachelor Bedrijfskunde uw doel? Daarvoor bieden wij de bachelor Bedrijfskunde en de bachelor Bedrijfskunde in 2 jaar aan.

Harde en zachte kant in onze basisopleidingen bedrijfskunde

In onze opleiding bedrijfskunde wordt aandacht besteed aan de inhoud van het vak (de harde kant), maar ook zeker aan het ontwikkelen van u als persoon en als leider (de zachte kant). Deze totaalaanpak leidt volgens ons tot het meeste rendement. Gedurende de opleidingen krijgt u les van ervaren professionals uit uw beroepspraktijk. Op deze manier kunt u wat u leert tijdens een basisopleiding bedrijfskunde vrijwel meteen toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden. Dit geldt overigens ook voor onze overige bedrijfskundige opleidingen.

Deelnemers over onze opleiding bedrijfskunde

Deelnemers typeren onze opleidingen bedrijfskunde met woorden als ‘inspirerend’, ‘verdiepend’, ‘blikveld verruimend’ en ‘zeer goede combinatie tussen theorie en praktijk’. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling die ze hebben doorgemaakt. Ook het feit dat ze tijdens de opleiding hun opgedane kennis al in hun werk kunnen inzetten, wordt als zeer prettig ervaren. Dit geldt zowel voor de basis bedrijfskunde opleiding als voor de andere opleidingen. Lees meer hierover in de reviews van onze (oud)deelnemers.

Meer informatie of vragen?

Wilt u meer informatie over onze basisopleiding bedrijfskunde of een andere opleiding bedrijfskunde? Of vraagt u zich af welke studie het best bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer