Skip to main content

Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

Bedrijfskunde

Bedrijfskunde opleidingen
Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  Monique van Winkel
  Projectmanager
 • Algemeen zeer tevreden over de opleiding met zeer ervaren en vooral bekwame docenten. Zeer toepasbaar in praktijk en ook gegeven op basis van praktijkervaring van de docenten.

  Luc Westdorp
  Operation Manager
 • Ik heb echt weer genoten van het studeren. De periode is erg intensief geweest, maar zeker de moeite waard!

  Martin Beuker
  Eerstelijns manager
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Met onze opleidingen Bedrijfskunde leer je vanuit verschillende invalshoeken naar jouw organisatie of afdeling te kijken. Je wilt meedenken over de vertaling van strategische doelen naar je praktijk, en veranderingen in gang zetten. Je doorziet hoe je processen kunt optimaliseren en neemt jouw collega’s hier op een effectieve manier in mee. Je leert de samenhang zien tussen diverse vakgebieden, zoals verandermanagement, strategie en financieel management. Vaardigheden vanuit de praktijk onderbouw je met kennis vanuit de theorie. Je analyseert problemen en lost ze efficiënt op. Daarbij bekijk je kritisch welke afdelingen en middelen je daarbij nodig hebt.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Bij Avans+ leer je van docenten die werken in de praktijk en vooral van je mede-deelnemers. Zij hebben weliswaar vaak werkervaring in een andere branche, maar staan voor dezelfde uitdagingen als jij. Door in de lessen samen praktijkvoorbeelden te bespreken, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten. We reiken je bovendien methodieken aan waar je direct jouw voordeel mee kunt doen in je eigen werk. Dankzij onze aanpak pas je het geleerde vanaf dag één direct toe.

Lees meer