Skip to main content

Bedrijfskunde

(4 OPLEIDINGEN )
Bedrijfskunde
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  testimonial-bkm-moniquevanwinkel
  Monique van Winkel
  Projectmanager
 • Algemeen zeer tevreden over de opleiding met zeer ervaren en vooral bekwame docenten. Zeer toepasbaar in praktijk en ook gegeven op basis van praktijkervaring van de docenten.

  testimonial-bkm-lucwestdorp
  Luc Westdorp
  Operation Manager
 • Ik heb echt weer genoten van het studeren. De periode is erg intensief geweest, maar zeker de moeite waard!

  testimonial-bkm-martinbeuker
  Martin Beuker
  Eerstelijns manager
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Met onze opleidingen Bedrijfskunde leert u vanuit verschillende invalshoeken naar uw organisatie of afdeling te kijken. U wilt meedenken over de vertaling van strategische doelen naar uw praktijk, en veranderingen in gang zetten. U doorziet hoe u processen kunt optimaliseren en neemt uw collega’s hier op een effectieve manier in mee. U leert de samenhang zien tussen diverse vakgebieden, zoals verandermanagement, strategie en financieel management. Vaardigheden vanuit de praktijk onderbouwt u met kennis vanuit de theorie. U analyseert problemen en lost ze efficiënt op. Daarbij bekijkt u kritisch welke afdelingen en middelen u daarbij nodig heeft.

Dit doet u natuurlijk niet alleen. Bij Avans+ leert u van docenten die werken in de praktijk en vooral van uw mede-deelnemers. Zij hebben weliswaar vaak werkervaring in een andere branche, maar staan voor dezelfde uitdagingen als u. Door in de lessen samen praktijkvoorbeelden te bespreken, komt u tot verfrissende en waardevolle inzichten. We reiken u bovendien methodieken aan waar u direct uw voordeel mee kunt doen in uw eigen werk. Dankzij onze aanpak past u het geleerde vanaf dag één direct toe.

lees meer