Skip to main content

Bedrijfskunde

Download brochure
Bedrijfskunde opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Master of Business Administration (MBA)

Niveau Master
Duur 2,5 jaar
Studiekosten € 29500,-
Bekijk opleiding Download brochure

Bachelor Bedrijfskunde

Niveau Bachelor
Duur 2 - 4 jaar
Studiekosten € 15950,-
Bekijk opleiding Download brochure

Postbachelor Bedrijfskunde

Niveau Postbachelor
Duur 1 jaar
Studiekosten € 8295,-
Bekijk opleiding Download brochure

Bedrijfskundig zorgmanagement

Niveau Postbachelor
Duur 1 jaar
Studiekosten € 6895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Strategy & sustainability

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Voorlichting plannen

Masterclass Organisatie­ontwikkeling

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

  Monique van Winkel
  Projectmanager
 • Algemeen zeer tevreden over de opleiding met zeer ervaren en vooral bekwame docenten. Zeer toepasbaar in praktijk en ook gegeven op basis van praktijkervaring van de docenten.

  Luc Westdorp
  Operation Manager
 • Ik heb echt weer genoten van het studeren. De periode is erg intensief geweest, maar zeker de moeite waard!

  Martin Beuker
  Eerstelijns manager
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Opleidingen bedrijfskunde bij Avans+

Met onze opleidingen Bedrijfskunde leer je vanuit verschillende invalshoeken naar jouw organisatie of afdeling te kijken. Je wilt meedenken over de vertaling van strategische doelen naar je praktijk en veranderingen in gang zetten. Door bedrijfskunde te studeren, doorzie je hoe je processen kunt optimaliseren en neemt jouw collega’s hier op een effectieve manier in mee. Je leert de samenhang zien tussen diverse vakgebieden, zoals verandermanagement, strategie en financieel management. Vaardigheden vanuit de praktijk onderbouw je met kennis vanuit de theorie. Je analyseert problemen en lost ze efficiënt op. Daarbij bekijk je kritisch welke afdelingen en middelen je daarbij nodig hebt. 

Waarom bedrijfskunde studeren?

Bedrijven ontwikkelen zich steeds sneller. Daarom is het wenselijk om ook snel te kunnen anticiperen op bedrijfskundige vraagstukken binnen jouw organisatie. Als bedrijfskundige professional zorg je ervoor dat de organisatiedoelstellingen worden bereikt en wil je jouw product en/of dienst zo goed mogelijk laten aansluiten op de vraag vanuit de markt. Des te meer reden om te kiezen voor een bedrijfskundige opleiding voor meer verdieping binnen jouw functie. 

Volg een studie Bedrijfskunde bij Avans+

De studie bedrijfskunde doe je natuurlijk niet alleen. Bij Avans+ leer je van docenten die werken in de praktijk en vooral van je mede-deelnemers. Zij hebben weliswaar vaak werkervaring in een andere branche, maar staan voor dezelfde uitdagingen als jij. Door in de lessen samen praktijkvoorbeelden te bespreken, kom je tot verfrissende en waardevolle inzichten. We reiken je bovendien methodieken aan waar je direct jouw voordeel mee kunt doen in je eigen werk. Dankzij onze aanpak pas je het geleerde vanaf dag één direct toe.

Diverse (post)bachelors en masters bedrijfskunde 

Welke hbo opleidingen bedrijfskunde heb je allemaal? Avans+ biedt een 1 jarige hbo opleiding bedrijfskunde aan maar ook van 1,5 jaar. Ga jij voor een postbachelor Bedrijfskunde of ga jij je verdiepen in het vak met de Bachelor Bedrijfskunde. Beide opleidingen stellen jouw praktijk centraal waarbij je werkt aan eigen casussen en de theorie direct toepast op je werkzaamheden. Ambieer je meer een managementfunctie in de zorg? Dan hebben wij de opleiding Bedrijfskundig management in de zorg. Deze opleidingen bestaan uit een aantal vaste modules en meerdere keuzemodules, zodat je richtingen kunt kiezen die voor jou relevant zijn. Een stapje verder is de MBA; the Master of Business Administration en deze master duurt 2 jaar. Met het diploma wat je hierbij haalt, mag je de titel MBA voeren. Onze masteropleiding is flexibel te volgen en heeft 4 startmomenten per jaar, zodat jij een route kunt kiezen die bij jou en jouw situatie past. Wil je specifiek verder ontwikkelen op 1 vlak, dan hebben wij ook meerdere masterclasses die je los kunt volgen. 

Lees meer