Skip to main content

Persoonlijke impact op ontwikkelingen in het laboratorium

persoonlijke_impact_lab
Iets voor jou?
 • Leren werken vanuit je kwaliteiten bij het creëren van mogelijkheden.
 • Weten hoe je belangrijke spelers identificeert en betrekt.
 • Motiveer jouw beslissingen op basis van relevante informatie en feiten.
test
Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
Lees meer
r
test
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
Lees meer
r
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je werkt minimaal op postbachelorniveau en je bent een gemotiveerde analist, researchanalist, scientist, supervisor, hoofdanalist, onderzoeker, projectmedewerker, projectleider of laboratoriummanager. Je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen en wel zo dat het direct aansluit bij jouw eigen werksituatie. Je vindt het bovendien prettig dat je daarbij wordt gecoacht. Wij bieden deze opleiding speciaal aan voor professionals in een laboratoriumomgeving. Door herkenning van casussen en eigen praktijkvoorbeelden is er meer interactie mogelijk met vakgenoten.

  Werkvorm

  Werkvorm

  In de module Persoonlijke impact op ontwikkelingen in het laboratorium (2) leer je een juiste omgevings- en organisatieanalyse uitvoeren, die betrekking heeft op jouw laboratorium en je eigen bijdrage en oriëntatie hierin middels het ADOR/ESH-model. Gebruikmakend van dit model komt zowel de harde kant van de organisatie (systemen en structuren) als de zachte kant (mensen, cultuur en leiderschap) aan bod.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module bestaat uit 3 opleidingsdagen (ca. 1x per maand). De opleidingsdagen vinden plaats in Breda van 9.00 tot 17.00 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de module Persoonlijke impact op ontwikkelingen in het laboratorium zijn:

  • Modulekosten: € 1.675,-.
  • Arrangementskosten € 60,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor opleidingskosten geldt een tarief van 21% BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na afronding van deze module ontvang je een bewijs van deelname. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding ontvang je het postbachelordiploma persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze module ben je in staat om jouw persoonlijke en professionele talenten in te zetten om volgens gestelde tijds-en kwaliteitseisen nieuwe methodes te ontwikkelen en te implementeren.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met opleidingsmanager Petra van der Veeken via pvdveeken@avansplus.nl of via 076-5258888.

  Schrijf je in voor dit onderdeel

  Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan hier in voor dit onderdeel.

  inschrijven
  Brochure aanvragen Inscrijven