Skip to main content
Leiderschap opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Leiderschap met impact

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Leidinggeven als nieuwe uitdaging

Niveau Postbachelor
Duur 20 weken
Studiekosten € 3995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Masterclass Stakeholder management en overtuigingskracht

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Adviesvaardigheden

Of is de opleiding Adviesvaardigheden iets voor jou?

Naar opleiding
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
 • Dankzij de gedane trainingen, merk ik dat ik door deze opleiding nog beter in staat ben te luisteren en karakterstructuren en teamprocessen beter in kan schatten.

  Engbert Braam
  Coach
 • Het effect van de opleiding was voor mij al merkbaar tijdens de opleiding. Door het actief volgen van de opleiding, word je je steeds bewuster van je rol als leidinggevende.

  Maarten Heijn
  Operational Manager
 • Een prettige, praktische en leerzame training met boeiende docenten en acteurs!

  Folkert Postma
  Fysiotherapeut
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Opleiding Leiderschap

Om een leider te zijn, hoef je geen leidinggevende functie te hebben. Ook van medewerkers worden leiderschapsvaardigheden verwacht. Een goede leider zorgt voor een heldere koers en duidelijke doelstellingen die zo goed mogelijk gerealiseerd worden. Heb jij leidinggevende ambities of wil je je als leidinggevende verder ontwikkelen? Kies dan een leiderschap opleiding. Ons aanbod bestaat uit postbacheloropleidingen en masterclasses. Na de opleiding Leiderschap met impact weet je welke leiderschapsstijlen in specifieke situaties het beste passen. Je doorziet hoe het beter kan en hoe je jouw eigen leiderschap verder kunt ontwikkelen. Met de opleiding Leidinggeven als nieuwe uitdaging is jouw persoonlijke effectiviteit als leidinggevende vergroot. Je kunt optimaal gebruik maken van je talenten en je kent je eigen valkuilen.

Masterclass Leiderschap of de gehele Master Leiderschap

Wil je je verdiepen in één onderwerp, dan kun je ook losse masterclasses volgen in plaats van een volledige opleiding of master. In de Masterclass Stakeholdermanagement & overtuigingskracht verdiep je je in een masterclass van 10 weken in stakeholdermanagement. Na afronding van een masterclass ga je naar huis met bruikbare plannen en kennis, en ontvang je een certificaat. Met een masterclass kun je binnen 5 jaar altijd doorstromen naar de volledige master om door te studeren voor een titel. Met de masterclass heb je al een deel genomen aan de volledige masters: de Master of Business AdministrationMaster of Strategic ManagementMaster of HRM en Master Leiderschap in Onderwijs. 

Wat houdt een leiderschap training in?

Leiderschap betekent kortgezegd het beïnvloeden en motiveren van een groep individuen om hen iets te laten doen wat ze uit zich zelf niet zouden doen. Het is een interactie tussen leider en volger. Goed leiderschap is in staat om anderen te stimuleren en te inspireren. Door de juiste leider kan een medewerker gemotiveerder en productiever zijn, en dat is wat je als leider ook wilt. Deze eigenschap en de bijbehorende skills kun je allemaal leren in je leidinggevende functie o.a. door een leiderschap training te volgen. 

Meer informatie over de opleiding leiderschap

Wil je persoonlijk advies over welke leerroute of opleiding leiderschap het beste past bij jou en je ambities? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk, telefonisch of digitaal adviesgesprek. Onze opleidingsmanagers staan graag voor je klaar om jouw volgende stap te bespreken!

Lees meer