Leuk om je weer terug te zien! Waarschijnlijk heb je onze vakantiekaart ontvangen, is je batterij weer wat opgeladen en ben je aan het nadenken over je ontwikkelplannen. Wil je jouw bedrijfskundige kennis nog verder uitbreiden? Kies dan voor de volledige postbacheloropleiding Bedrijfskunde of Bedrijfskundig Management. Omdat je eerder een module van de Postbachelor Bedrijfskunde hebt afgerond doen we je graag een uniek aanbod.

Gereduceerd tarief

Voorbeeld 2

voorbeeld1

Je hebt nu 1 module afgerond en dat betekent dat je nog maar 3 modules hoeft te volgen voor de volledige postbacheloropleiding Bedrijfskunde. De postbacheloropleiding Bedrijfskunde biedt je de mogelijkheid om op een gestructureerde manier sturing te geven aan verandering en innovaties. Je leert hoe je organisatieprocessen moet aanscherpen met aandacht voor het grotere doel, je medewerkers en het financiële rendement. Hierbij gebruik je leiderschapskwaliteiten optimaal om anderen in beweging te krijgen. 

De  overige 3 modules van de volledige postbacheloropleiding Bedrijfskunde kan je volgen voor een bedrag van € 3.300,- *.
Wil je liever de volledige postbacheloropleiding Bedrijfskundig Management volgen? Dan kan je de overige 7 modules volgen voor een bedrag van € 8.950,- *.

Indien je als eerste module Projectmanagement of verandermanagement hebt gevolgd dan betaal je voor de postbacheloropleiding Bedrijfskunde € 2.700,- en voor de postbacheloropleiding Bedrijfskundig management €8.350,-.

* Dit bedrag is excl. leermiddelen en arrangementskosten. De kosten voor de leermiddelen zijn circa € 60,- per module en arrangementskosten zijn € 150,- per module.

Inschrijven

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Dan kan je vanaf september weer instromen. Is dit te snel voor je? Geen probleem, want ook in november hebben we nog een startmoment! Geef bij je inschrijving, in het opmerkingenveld, aan dat je gebruik wil maken van deze zomeractie. Gebruik hiervoor de code: “ZOMERACTIE 2019”.

> Ja, ik wil me graag de inschrijven voor de postbachelor Bedrijfskunde

> Ja, ik wil me graag de inschrijven voor de  postbachelor Bedrijfskundig management

Contact

Heb je nog vragen over deze opleiding? Of wil je advies? Neem dan contact op met onze collega's Talisa Brouwers of David Huijsmans via dhuijsmans@avansplus.nl of via 076-5258 877. Zij helpen je graag verder.