Organisaties winnen de concurrentieslag dankzij de juiste mensen op de juiste plek. In onze kennis- en diensteneconomie draait het namelijk niet alleen om goede producten en diensten, maar zeker ook om menselijk kapitaal. Dit betekent een grote, strategische rol voor HR. 

Wil jij doorgroeien in je vakgebied? Volg dan de HRM masterclasses of gehele master. Avans+ zorgt ervoor dat jij de volgende stap kunt zetten in je carrière via een persoonlijke leerroute. Ontdek welke opleiding het beste bij je past!

HRM Masterclasses 

Met de masterclasses verdiep je jezelf in datgene wat jij wilt leren. Sta je te popelen om beter te adviseren op strategisch niveau binnen jouw organisatie? Analyseer vanuit wetenschappelijke theorieën en modellen met de HR-masterclass Veranderdynamiek. Of volg de HR-masterclass Organisatiepsychologie om gedragsveranderingen te ontwikkelen en te stimuleren binnen je organisatie. Wat je doelen ook zijn, het brede aanbod van Avans+ biedt altijd een HRM-masterclass die bij je past. Je kunt onze HR-cursussen al in 10 weken afronden. 

Overzicht alle masterclasses

+HR strategie                                                           +Sturen op strategie
+Organisatieontwikkeling                                         +Veranderdynamiek
+Financieel management en bedrijfsvoering           +Leiderschap en cultuur
+Strategy & Sustainability                                        +HR innovatie 
+Stakeholdermanagement en overtuigingskracht    +Organisatiepsychologie

Master HRM

Of volg een complete HRM Master bij Avans+. In 2,5 jaar kun je jezelf ontwikkelen tot een ondernemende, innovatieve en coachende HR-strateeg die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst. Je kunt je master zelf samenstellen, waardoor deze past in je persoonlijke groeipad. Bovendien is de master Human resources van Avans+ praktijkgericht, waardoor je de kennis meteen kunt toepassen in je dagelijkse werk.