Skip to main content

€1000,- subsidie op je opleiding via het STAP-budget! Klik hier voor alle info

Nederland Leert Door ICT

Nederland Leert Door ICT
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Wil jij je laten omscholen naar de ICT? Dan is dit je kans! Met de subsidieregeling NL Leert Door krijg je de mogelijkheid om 1 gratis ICT-opleiding te volgen! Met een baan binnen de ICT ben je verzekerd van een sector waar de vraag naar personeel enorm groot is én blijft. En omscholing naar deze sector kan bij Avans+ vanuit jouw huidige baan.

De ICT branche groeit enorm hard en er is veel geschoold personeel nodig dat mee gaat bouwen aan de ICT oplossingen van morgen. Ben jij werkzaam in de ICT, dan is dit jouw kans op je verder te ontwikkelen met behulp de modules die Avans+ aanbiedt. Er zijn verschillende modules die jou verder helpen in je ontwikkeling in de ICT. Bekijk het aanbod trajecten en start jouw opleiding nu.  

Op dit moment is het nog mogelijk om de 1 van de opleidingen gratis te volgen via het Nederland Leert Door ICT traject. Dit is een tijdelijke subsidieregeling!

Hoe werkt het Nederland Leert Door inschrijfproces?

Aanmelden voor een van de kosteloze trajecten kan via het opleidingsaanbod. Bij eventuele vragen zal er contact met je worden opgenomen. Voor de start lever je jouw cv en persoonsgegevens aan en word je uitgenodigd voor de door jou gekozen ICT module. De administratieve afhandeling voor het kosteloze traject wordt geheel door ons geregeld. Makkelijker kan niet!

Voorwaarden om deel te kunnen nemen aan het Nederland Leert Door ICT traject:

- Je bent je werkt in de ICT branche en wil je graag bij laten scholen of je bent je aan het oriënteren op de ICT branche.

- Je bent tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd.

- Daarnaast is het van belang dat je minimaal 12 uur per week betaald werk verricht. Het maakt daarbij niet uit of je in loondienst bent of een flexibel contract hebt. Ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen via de subsidieregeling gebruik maken van kosteloze scholing, begeleiding of ontwikkeladvies. Hierbij is het belangrijk dat je in het bezit bent van een kvk-nummer.

- Je mag maximaal 1 opleiding gratis volgen. Mocht je al eerder een ICT opleiding in de tweede helft van 2021 hebben gevolgd via Nederland Leert door, dan kun je gebruik maken van het reguliere tarief. 

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Ben je er nog niet helemaal over uit welke module het best bij jou past? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. 

Lees meer