Skip to main content

IT en business innovatie

iets voor u?
 • U wilt weten wat de nieuwste IT-ontwikkelingen en -trends voor uw rol en organisatie betekenen.
 • U wilt een optimale bijdrage leveren aan uw afdeling gebruikmakend van nieuwe IT-ontwikkelingen
 • U wilt leren om veranderingen op het gebied van IT en innovatie te herkennen en te signaleren
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 10 weken
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 2.350,-
 • startdata
  • 28-11-2019 Arnhem
  • 28-11-2019 Breda
  • 28-11-2019 Eindhoven
  • 28-11-2019 Rotterdam
  • 28-11-2019 Utrecht
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven
IT en business innovatie

IT en business innovatie

Digitale transformatie
We leven in een snelle wereld, waarin anders wordt gecommuniceerd en samengewerkt dan 10 jaar geleden. Door de toenemende digitalisering wordt de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van data met de dag belangrijker. Dat heeft gevolgen voor de manier waarop teams in organisaties met elkaar werken. U wilt vanuit uw rol weten welke mogelijkheden nieuwe technologieën bieden.

Nieuwe technologieën en innovatie voor uw organisatie
Business, technologie en IT zijn sterk met elkaar verweven. Die verwevenheid neemt de komende jaren nog verder toe door de digitale transformatie. IT en technologie maken innoveren en samenwerken eenvoudiger en sneller. Dit geeft organisaties ongekende nieuwe mogelijkheden en kansen. Het leidt tegelijkertijd ook tot meer complexiteit. Dat vraagt om inzicht, zodat u deze trends en ontwikkelingen tijdig benut, terwijl u de risico’s minimaliseert.

lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en u heeft ten minste 3 jaar werkervaring. U wilt weten wat de nieuwste IT-ontwikkelingen en -trends voor uw rol en organisatie betekenen. Hoe kunt u een optimale bijdrage leveren aan uw afdeling, gebruikmakend van deze nieuwe IT-ontwikkelingen?

  Wilt u weten of uw achtergrond en/of ambitie aansluit bij deze opleiding? Neem contact op met de opleidingsmanager voor vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Onze docenten, coaches en opleidingsmanagers begeleiden u bij het bereiken van uw persoonlijke doelen. U past verschillende methodieken direct toe op uw eigen vraagstuk. Dit vraagstuk is voor u de rode draad door de opleiding. Hierbij krijgt u persoonlijke begeleiding om dit vraagstuk op te lossen. U leert hierdoor het beste uit uzelf te halen en neemt wat u leert meteen mee naar uw eigen organisatie. Door interactief kennis en ervaringen uit te wisselen met uw mede-deelnemers, komt u tot verfrissende en waardevolle inzichten. Zo levert uw opleiding direct resultaat op!

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding IT en business innovatie bestaat uit 7 bijeenkomsten die in een periode van 10 weken worden gegeven. De bijeenkomsten vinden plaats van 16.00 tot 21.30 uur. Deze opleiding heeft een studiebelasting van 6 uur per week voor zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van uw opdracht. De opleiding is goed te combineren met werk en privé.

  In het gehele traject staat er altijd een team van docenten, coaches en opleidingsmanagers voor u klaar, hierdoor staat u er bij ons nooit alleen voor.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding IT en business innovatie zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 2.350,-.
  • Boeken: circa € 60,-. Deze schaft u zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 150,-.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van de opleiding IT en business innovatie ontvangt u van Avans⁺ een certificaat.

  Verdiepen en verbreden bij Avans+

  In deze module heeft u zich verdiept op het snijvlak van IT en business. Wilt u uw bedrijfskundige kennis nog verder uitbreiden? Kies dan eenvoudig voor een van de vele andere bedrijfskundige modules of de volledige postbachelor-opleiding Bedrijfskundig Management. U kunt met deze opleidingen 4 keer per jaar starten. Voor al uw vragen en uitdagingen vindt u bij Avans⁺ een passende opleiding.

  Resultaat

  Resultaat

  Alles wat u tijdens de opleiding leert kunt u de volgende dag in de praktijk toepassen. We helpen u niet alleen om vakinhoudelijk sterker te worden, maar er wordt ook gewerkt aan uw persoonlijk leiderschap en leert u draagvlak te creëren.

  Na de opleiding IT en business innovatie bent u beter in staat om technologische ontwikkelingen te doorgronden en te bepalen wat hun waarde is voor uw organisatie. U leert werken met nieuwe technologieën en neemt uw organisatie hier effectief in mee.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma
  Programma

  In de opleiding IT en business innovatie leert u wat nieuwe technologieën voor u en uw organisatie kunnen betekenen. U leert veranderingen op het gebied van IT en innovatie te signaleren en te herkennen. U ontdekt wat de impact van nieuwe technologieën kan zijn op uw werkzaamheden en hoe u ze kunt gebruiken om uw werk te optimaliseren. U maakt een plan om te komen tot de gewenste verandering.

  Nieuwe businesskansen die voortkomen uit IT-ontwikkelingen, gaan ook gepaard met nieuwe bedreigingen. Wat is de aanleiding voor uw organisatie om gebruik te gaan maken van deze nieuwe technologieën? U brengt in kaart met welke nieuwe technologieën uw afdeling te maken heeft. Ook beseft u wat de impact is van deze digitale transformatie op andere afdelingen, zoals finance, marketing en sales. Welke mogelijkheden heeft u om het IT-proces rondom uw afdeling te optimaliseren?

  U neemt uw management en andere stakeholders mee en bespreekt uw inzichten. U begrijpt de impact van de IT-strategie van uw bedrijf op uw afdeling en weet wat ervoor nodig is om de afdeling toekomstbestendig te maken.

  In uw plan geeft u aan wat de toenemende digitalisering betekent voor uw afdeling en uw rol, en welke stappen er nodig zijn om te komen tot de gewenste verandering. U heeft hierbij aandacht voor het proces én uw collega’s, en begrijpt dat deze veranderingen invloed hebben op de huidige manier van werken. Zo bent u klaar om nieuwe businesskansen te signaleren en uit te werken.

  programma IT en business innovatie
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven