Skip to main content

Logistiek management

(0 OPLEIDINGEN )
Logistiek management
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • Deze opleiding realiseert verdiepingsslag op het gebied van kennis en het versterkt je competenties. Mede daardoor heb ik een enorme persoonlijke groei doorgemaakt.

  testimonial-bkm-janhendrikmeijerhof
  Jan Hendrik Meijerhof
  Inkoop en Logistiek
 • Ik heb veel aan de opleiding gehad. Ik kan nu veel effectiever en doelgerichter zaken onderzoeken en gefundeerd terugkoppelen binnen onze organisatie.

  testimonial-bkm-petermaas
  Peter Maas
  Logistiek manager
 • Dankzij de opleiding heb ik een veel betere kijk gekregen op logistiek management. Ik doorzie nu beter het hoe en waarom van strategische beslissingen.

  testimonial-bkm-alphonsblom
  Alphons Blom
  Oud-deelnemer Avans+
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Uw organisatie is afhankelijk van de kwaliteit van uw logistiek management, maar u twijfelt of u de verwachtingen waar kunt maken? Met de logistieke opleiding van Avans+ verwerft u de kennis, inzichten, technieken en vaardigheden die nodig zijn om uw logistieke rol goed te kunnen vervullen.

Van enkel supply chain management tot volledige postbachelor logistiek management

Bij Avans+ kunt u veel kanten op met een logistiek management opleiding. U kunt ervoor kiezen de volledige postbacheloropleiding Logistiek management te volgen. Deze is opgebouwd uit de modules supply chain management, productieplanning, logistiek projectmanagement, material handling en voorraadbeheer, MRP en DRP . Deze modules kunt u echter ook los van elkaar volgen. Dit is ideaal als u zich enkel in 1 onderwerp wilt verdiepen.

Logistiek opleiding? Aan de slag met vraagstuk uit eigen praktijk

Het voordeel van de Logistiek opleiding bij Avans+ is dat uw leertraject toegespitst is op uw eigen praktijk. Gedurende de opleiding logistiek management gaat u aan de slag met een project uit uw werksituatie, bijvoorbeeld een probleem in de supply chain management. Op deze manier ervaart u meteen het effect van uw logistiek opleiding. Daarnaast krijgt u tijdens de opleiding logistiek management begeleiding van ervaren docenten uit uw praktijk en werkt u samen met mededeelnemers uit verschillende branches.

Masterclass Ketenlogistiek en APICS/CIPM

In onze masterclass Ketenlogistiek gaat u dieper in op hoe u de logistieke keten optimaal beheerst en hoe u het logistieke proces van uw organisatie kunt verbeteren. Wilt u uw kennis over productie- en voorraadmanagement verdiepen? Dan biedt een opleiding APICS/CIPM een uitkomst.

Ervaringen van oud-deelnemers over onze logistieke opleiding

De combinatie van een verdiepingsslag op het gebied van kennis en het versterken van je eigen competenties en vaardigheden. Dat is wat oud-deelnemers voornamelijk zien als de kracht van onze opleiding Logistiek management. Ze beschrijven de logistiek management opleiding met woorden als ‘praktijkgericht’, ‘competentieontwikkeling’ en ‘inspirerende colleges en docenten’. Lees meer referenties.

Meer informatie over onze logistiek management opleidingen?

Wilt u meer informatie over onze logistiek opleiding of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met de juiste keuze voor een opleiding logistiek management.

lees meer