Skip to main content

Sales & accountmanagement

Marketing en sales opleidingen
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • Presenteren vond ik altijd al leuk, maar dankzij deze opleiding ben ik nu in staat om een veel beter onderbouwd verhaal te brengen.

    Martijn Aerts
    Sales Manager
Opleidingen met kwaliteit

Ben je werkzaam als marketing- of salesmedewerker en wil je jouw kennis verder verbreden of verdiepen? Zoeken hoeft niet meer, want een sales en marketing opleiding van Avans+ is de oplossing.
Volg onze postbacheloropleiding Sales en accountmanagement en leer commerciële kansen benutten!

Postbacheloropleiding Sales en accountmanagement

In onze postbacheloropleiding Sales en accountmanagement leer je commerciële kansen signaleren en benutten in een afgestemde opleiding sales. Je brengt jouw vernieuwde inzichten direct in de praktijk door een accountplan te schrijven voor een bestaande of potentiële klant, zodat je deze klant gericht kunt benaderen. Tevens krijg je inzicht in jouw salestalenten, -vaardigheden en -valkuilen om ook op dat vlak te groeien. Een optimale opleiding sales om jouw verkoopkwaliteiten te verbeteren.

Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling in opleidingen

In onze opleidingen leggen we niet alleen de focus op theorie en professionele ontwikkeling. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in opleidingen marketing vinden we net zo belangrijk. Via deze combinatie streven we naar het hoogste rendement uit jouw marketing en sales opleiding. Daarnaast krijg je gedurende jouw sales en accountmanagement opleiding begeleiding van ervaren praktijkdocenten; mensen die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. In jouw leertraject ga je aan de slag met een vraagstuk uit jouw eigen werkomgeving. De ideale manier om jouw opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen.

Vragen of advies over de sales en accountmanagement opleidingen?

Heb je vragen of wil je wellicht een advies over welke opleiding het best bij jouw situatie past? Of wil je meer weten over onze opleidingen in sales? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met een opleiding die echt bij je past!

Lees meer