Skip to main content

Marketing en Sales

(4 OPLEIDINGEN )
Marketing en sales
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
  • Presenteren vond ik altijd al leuk, maar dankzij deze opleiding ben ik nu in staat om een veel beter onderbouwd verhaal te brengen.

    martijn aerts
    Martijn Aerts
    Sales Manager
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Bent u werkzaam als marketing- of salesmedewerker en wilt u uw kennis verder verbreden of verdiepen door middel van marketing opleidingen? Zoeken hoeft niet meer, want een sales en marketing opleiding van Avans+ is de oplossing.
Ons aanbod sales en marketing opleidingen omvat de postbacheloropleiding Sales en accountmanagement en de Master of Marketing.

Meer over onze Master Marketing

Heeft u al een hbo marketing opleiding achter de rug? Heeft u ambitie, doorzettingsvermogen en wilt u meer de diepte in? Dan is de Master of Marketing geschikt voor u. Deze master marketing is opgedeeld in 3 masterclasses met elk verschillende thema’s. Deze masterclasses kunt u ook afzonderlijk van elkaar volgen.

Postbacheloropleiding Sales en accountmanagement

In onze postbacheloropleiding Sales en accountmanagement leert u commerciële kansen signaleren en benutten in een afgestemde opleiding sales. U brengt uw vernieuwde inzichten direct in de praktijk door een accountplan te schrijven voor een bestaande of potentiële klant, zodat u deze klant gericht kunt benaderen. Tevens krijgt u inzicht in uw salestalenten, -vaardigheden en -valkuilen om ook op dat vlak te groeien. Een optimale opleiding sales om uw verkoopkwaliteiten te verbeteren.

Postbacheloropleiding Marketing

Onze postbacheloropleidingen Marketing voor niet-marketeers en Marketing en klantgerichtheid geven u meer inzicht in marketingbegrippen, zodat u marketingvoorstellen kunt maken en beoordelen. U begrijpt de klant en heeft inzicht in zijn online gedrag. Ook bent u voldoende toegerust om samen met een marketeer marketingvoorstellen te beoordelen en uit te voeren. 

Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling in marketing opleidingen

In onze marketing opleidingen leggen we niet alleen de focus op theorie en professionele ontwikkeling. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in opleidingen marketing vinden we net zo belangrijk. Via deze combinatie streven we naar het hoogste rendement uit uw marketing en sales opleiding. Daarnaast krijgt u gedurende uw marketing en sales opleiding begeleiding van ervaren praktijkdocenten; mensen die weten hoe het is om in uw schoenen te staan. In uw leertraject gaat u aan de slag met een vraagstuk uit uw eigen werkomgeving. De ideale manier om uw opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen.

Ervaringen van deelnemers over een marketing opleiding

Deelnemers typeren onze opleiding Sales en accountmanagement met woorden als ‘professioneel’, ‘gericht’ en ‘een goede mix tussen de theorie en praktijk’. De Master Marketing wordt beschreven als ‘authentiek’ en tevens ‘professioneel’. Bekijk de referentiepagina om meer te lezen over de ervaringen van (oud-)deelnemers.

Vragen of advies over de marketing en sales opleidingen?

Heeft u vragen of wilt u wellicht een advies over welke marketing opleiding het best bij uw situatie past? Of wilt u meer weten over onze master marketing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met een sales en marketing opleiding die echt bij u past!

lees meer