Skip to main content

 I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 9 februari alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

Marketing en Sales

Marketing en sales opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan
  • Presenteren vond ik altijd al leuk, maar dankzij deze opleiding ben ik nu in staat om een veel beter onderbouwd verhaal te brengen.

    Martijn Aerts
    Sales Manager
Bekijk alle referenties
Opleidingen met kwaliteit

Ben je werkzaam als marketing- of salesmedewerker en wil je jouw kennis verder verbreden of verdiepen door middel van marketing opleidingen? Zoeken hoeft niet meer, want een sales en marketing opleiding van Avans+ is de oplossing.
Ons aanbod sales en marketing opleidingen omvat de postbacheloropleiding Sales en accountmanagement en Marketing en klantgerichtheid.

Meer over onze opleiding Marketing en klantgerichtheid

Heb je al een hbo marketing opleiding achter de rug? Wil je beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften van jouw klanten, jouw klanten meer centraal stellen en goed onderbouwde marketingvoorstellen kunnen uitwerken? Dan is de opleiding marketing en klantgerichtheid echt iets voor jou.

Postbacheloropleiding Sales en accountmanagement

In onze postbacheloropleiding Sales en accountmanagement leer je commerciële kansen signaleren en benutten in een afgestemde opleiding sales. Je brengt jouw vernieuwde inzichten direct in de praktijk door een accountplan te schrijven voor een bestaande of potentiële klant, zodat je deze klant gericht kunt benaderen. Tevens krijg je inzicht in jouw salestalenten, -vaardigheden en -valkuilen om ook op dat vlak te groeien. Een optimale opleiding sales om jouw verkoopkwaliteiten te verbeteren.

Postbacheloropleiding Marketing

Onze postbacheloropleidingen Marketing voor niet-marketeers en Marketing en klantgerichtheid geven je meer inzicht in marketingbegrippen, zodat je marketingvoorstellen kunt maken en beoordelen. Je begrijpt de klant en hebt inzicht in zijn online gedrag. Ook ben je voldoende toegerust om samen met een marketeer marketingvoorstellen te beoordelen en uit te voeren. 

Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling in marketing opleidingen

In onze marketing opleidingen leggen we niet alleen de focus op theorie en professionele ontwikkeling. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling in opleidingen marketing vinden we net zo belangrijk. Via deze combinatie streven we naar het hoogste rendement uit jouw marketing en sales opleiding. Daarnaast krijg je gedurende jouw marketing en sales opleiding begeleiding van ervaren praktijkdocenten; mensen die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. In jouw leertraject ga je aan de slag met een vraagstuk uit jouw eigen werkomgeving. De ideale manier om jouw opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen.

Vragen of advies over de marketing en sales opleidingen?

Heb je vragen of wil je wellicht een advies over welke marketing opleiding het best bij jouw situatie past? Of wil je meer weten over onze opleidingen in marketing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met een sales en marketing opleiding die echt bij je past!

Lees meer