Skip to main content

Marketing & Sales

(3 OPLEIDINGEN )
Marketing en sales
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
 • De lessen worden gegeven door twee zeer gedreven docenten met veel praktijkervaring. Ze weten hun ervaring op een goede manier te combineren met de theorie.

  testimonial-bkm-sjoerdvanboxtel
  Sjoerd van Boxtel
  Accountmanager
 • Een leuke opleiding met betrokken leraren. De opleiding houdt je een spiegel voor hoe je als persoon over kan komen en hoe belangrijk communicatie in het commerciële vak is.

  testimonial-bkm-nicodriessen
  Nico Driessen
  Projectleider
 • Presenteren vond ik altijd al leuk, maar dankzij deze opleiding ben ik nu in staat om een veel beter onderbouwd verhaal te brengen.

  martijn aerts
  Martijn Aerts
  Sales Manager
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Bent u werkzaam als marketing- of salesmedewerker en wilt u uw kennis verder verbreden of verdiepen? Zoeken hoeft niet meer, want een sales en marketing opleiding van Avans+ is de oplossing.
Ons aanbod sales en marketing opleidingen omvat de postbacheloropleiding Commercieel management en de Master of Marketing.

Meer over onze Master Marketing

Heeft u al een hbo marketing opleiding achter de rug? Heeft u ambitie, doorzettingsvermogen en wilt u meer de diepte in? Dan is de Master of Marketing geschikt voor u. Deze master marketing is opgedeeld in 3 masterclasses met elk verschillende thema’s. Deze masterclasses kunt u ook afzonderlijk van elkaar volgen.

Postbacheloropleiding Commercieel management

In onze postbacheloropleiding Commercieel management  leert u commerciële kansen signaleren en benutten. U brengt uw vernieuwde inzichten direct in de praktijk door een accountplan te schrijven voor een bestaande of potentiële klant, zodat u deze klant gericht kunt benaderen. Tevens krijgt u inzicht in uw salestalenten, -vaardigheden en -valkuilen om ook op dat vlak te groeien.

Zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling

In onze opleidingen leggen we niet alleen de focus op theorie en professionele ontwikkeling. Aandacht voor uw persoonlijke ontwikkeling vinden we net zo belangrijk. Via deze combinatie streven we naar het hoogste rendement uit uw opleiding. Daarnaast krijgt u gedurende uw marketing opleiding begeleiding van ervaren praktijkdocenten; mensen die weten hoe het is om in uw schoenen te staan. In uw leertraject gaat u aan de slag met een vraagstuk uit uw eigen werkomgeving. De ideale manier om uw opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen.

Ervaringen van deelnemers over een marketing opleiding

Deelnemers typeren onze opleiding Commercieel management met woorden als ‘professioneel’, ‘gericht’ en ‘een goede mix tussen de theorie en praktijk’. De Master Marketing wordt beschreven als ‘authentiek’ en tevens ‘professioneel’. Bekijk de referentiepagina om meer te lezen over de ervaringen van (oud-)deelnemers.

Vragen of advies over de marketing opleiding?

Heeft u vragen of wilt u wellicht een advies over welke marketing opleiding het best bij uw situatie past? Of wilt u meer weten over onze master marketing? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer