Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Human Resource Management

Download brochure
Human Resource Management
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Human Resource Management

Niveau Postbachelor
Duur 30 weken
Studiekosten € 5995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Strategisch HR-adviseur

Niveau Postbachelor
Duur 30 weken
Studiekosten € 5995,-
Bekijk opleiding Download brochure

Master of HRM

Niveau Master
Duur 2,5 jaar
Studiekosten € 23250,-
Bekijk opleiding Download brochure

Stel je eigen opleiding samen

Niveau Postbachelor
Duur 30 weken
Studiekosten € 5995,-
Bekijk opleiding Download brochure

HR instrumenten

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 2895,-
Bekijk opleiding Download brochure

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Bekijk voorlichtingen

Masterclass HR-innovatie

Niveau Masterclass
Duur 10 weken
Studiekosten € 3600,-
Bekijk opleiding Download brochure

Naast losse modules biedt Avans+ ook volledige postbachelor- en masteropleidingen aan. Bij iedere stap in je carrière kunnen we je ondersteunen. Voor de beginnend HR professional zonder juiste vooropleiding bieden we de opleiding Human Resource Management opleidingen aan. Voor de HR professional die door wil groeien naar tactisch strategisch niveau hebben we de opleiding strategisch HR adviseur en voor de HR professional die op masterniveau wil functioneren is er de Master of HRM. Mocht dit niet aansluiten op wat je zoekt dan kun je nog altijd je eigen HR opleiding samenstellen.

Van HR medewerker naar HR adviseur

Wanneer organisaties kiezen voor integraal management of voor de invoering van shared service centers, verandert de rol van interne HR-medewerkers vaak naar die van HR-adviseur. Hierbij wordt coaching en advisering steeds belangrijker, maar ook het zicht hebben op alle HR instrumenten of het arbeidsrecht. Start jij met een cursus HR adviseur?

Inhoud van onze opleiding HR adviseur

In de Avans+ Human Resource Management opleidingen leer je jouw advies bedrijfskundig te onderbouwen, zodat je actief en op tactisch niveau mee kunt denken over de strategie en veranderingen én daarover kunt adviseren.

Praktijkgerichte cursus HR adviseur met ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat je echt wat met jouw opleiding HR-adviseur kunt doen in jouw dagelijkse praktijk. Daarom zijn al onze opleidingen praktijkgericht: je kunt tijdens jouw opleiding HR-adviseur meteen met de opgedane kennis en adviesvaardigheden aan de slag. Gedurende jouw leertraject word je begeleid door docenten met ruime praktijkervaring. Dit zijn professionals die weten hoe het is om in jouw schoenen te staan. De combinatie van praktijkgerichtheid en ervaren praktijkdocenten zorgt ervoor dat je het meeste rendementen uit jouw HR-adviseur opleiding zult halen. Je kunt jouw adviesvaardigheden als HR-adviseur optimaal toepassen in jouw praktijk. Ben je benieuwd wat onze (oud-) deelnemers zeggen over de opleiding HR-adviseur? Bekijk dan onze referentiepagina.

Werkveldadviesraad HRM

Voor onze HR-opleidingen is de werkveldadviesraad HRM opgericht. Deze adviesraad heeft als doel actuele ontwikkelingen in het HR-vakgebied in een vroeg stadium te signaleren en te implementeren in onze opleidingstrajecten. De adviesraad adviseert Avans+ hoe onze HR-opleidingen nog beter kunnen aansluiten bij de actuele ontwikkelingen. Zij zijn een belangrijk adviesorgaan binnen onze Human Resource Management master.

Neem gerust contact op over onze HR adviseur opleiding

Interesse in een cursus HR adviseur of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke HR opleiding het best bij je ontwikkeling past? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Lees meer