Skip to main content

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober in Breda. Klik hier voor meer informatie.

Stel je eigen opleiding samen

4
1 review
 • niveau Postbachelor
 • duur 30 weken
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 5.925,-
 • Bekijk alle startdata en locaties
  • 22-11-2023 Breda
  • 22-11-2023 Den Bosch
  • 22-11-2023 Eindhoven
  • 22-11-2023 Rotterdam
  • 24-11-2023 Utrecht
  • 21-02-2024 Breda
  • 21-02-2024 Den Bosch
  • 21-02-2024 Eindhoven
  • 21-02-2024 Rotterdam
  • 23-02-2024 Utrecht
Inschrijven
Stel je eigen opleiding samen
Iets voor jou?
 • Je hebt een afgeronde bacheloropleiding en bent werkzaam als HR-professional.
 • Je zoekt een opleiding die aansluit bij jouw ontwikkelvragen en jouw werk.
 • Je zoekt de flexibiliteit om je eigen opleiding te kunnen samenstellen met onderwerpen die jou aanspreken.

Een volledig samengesteld programma binnen een opleiding sluit niet altijd direct aan bij de praktijk. Met de komst van steeds meer rollen in plaats van functies gaan praktijkomgevingen van mensen er ook anders uitzien. Er ontstaan combinaties van taken en expertises over de kaders heen. Zoek jij regie in jouw opleiding? Dan is de stel je eigen HR opleiding samen iets voor jou. 

Je eigen HR opleiding opbouwen a.d.h.v. modules

Hoe fijn zou het zijn om je postbacheloropleiding te kunnen laten bestaan uit verschillende modules, aansluitend op jouw rol en taken? Bij het curriculum van onze HR-opleidingen bieden we je deze mogelijkheid. Hierdoor sta je nog meer aan het stuur van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je kiest in totaal 3 modules uit het aanbod. Als HR professional kun je ook een focus of specialisme op één of meerdere HR of bedrijfskundige thema’s hebben. Je kunt jouw postbacheloropleiding samenstellen gericht op de verschillende thema’s waar op dit moment jouw focus ligt.  

De keuzes van deelnemer Ilse

Ilse is al een tijdje HR-adviseur bij een groot bedrijf. Dit jaar gaan zij een werkproces binnen de organisatie veranderen dat vraagt om andere competenties en vaardigheden van medewerkers. Ilse heeft een aantal ideeën en krijgt vanuit management en medewerkers van diverse afdelingen veel input en wensen. Alleen weet ze niet goed hoe ze dit het beste en voor iedereen zo goed mogelijk kan aanpakken. 

Om die reden is Ilse op zoek gegaan naar een opleiding die past bij de focus die zij op dit moment heeft en waarin ze zich verder wil ontwikkelen. Wat voor haar belangrijk is, is dat ze de kennis vanuit een opleiding direct kan toepassen in haar praktijk. Gekeken naar haar opleidings- en ontwikkelvraag heeft Ilse haar eigen HR-opleiding samengesteld bestaande uit de 3 modules; Verandermanagement, Human Resource Development en Strategisch Adviseren. 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt een afgeronde bacheloropleiding of vergelijkbaar en in de praktijk ben je werkzaam als HR professional of heb je een link met dit vakgebied. Je bent op zoek naar een opleiding waarin jij je als professional verder kunt verbreden of verdiepen en wil daarin de vrijheid om zelf modules te combineren. Zo kun jij je verdiepen of verbreden met modules die aansluiten bij jouw ontwikkelvraag en jouw werk en toch een postbachelordiploma behalen.

  Dit betekent niet dat je dit samenstellen geheel alleen moet doen. Er staat altijd een opleidingsmanager voor je klaar waar je een beroep op kunt doen voor vrijblijvend advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Een praktijkgerichte module moet natuurlijk aansluiten bij de praktijk van nu. Dit maakt dat Avans+ alleen docenten inzet die in hun dagelijkse praktijk actief werkzaam zijn in het vakgebied dat zij verzorgen. Zo is het mogelijk om tijdens de module antwoord te krijgen op alle vraagstukken uit jouw eigen organisatie en een echte verdieping aan te brengen.

  Casuïstiek uit jouw eigen praktijk

  Voor de bijeenkomsten bestudeer je zelfstandig de leerstof. Je formuleert leervragen en deelt je ervaringen en inzichten met andere deelnemers en de docent. Jouw praktijkervaring en de koppeling met de theorie vormt de basis voor de discussie en interactie met elkaar.

  Connect+

  Naast de bijeenkomsten maak je actief gebruik van onze digitale leeromgeving, Connect+. Dit platform ondersteunt jouw leerproces en neemt je mee in de module middels opdrachten, contactmomenten met mededeelnemers, het leerteam en de docent(en).

  Kortom, een blended mix van leeractiviteiten staat centraal tijdens de module voor een optimaal leerrendement.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze samengestelde postbacheloropleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 30 weken.

  De bijeenkomsten worden aangeboden in een middag/avond en een dag-variant. De middag/avondopleiding bestaat uit 4 tweewekelijkse bijeenkomsten per module van 10 weken van 14:00u – 21:00u op woensdag in Breda, Eindhoven, Rotterdam en Den Bosch. De dagopleiding bestaat uit 4 tweewekelijkse bijeenkomsten per module van 10 weken van 09:00u – 16:00u op vrijdag in Utrecht. De totale opleiding bestaat uit 12 fysieke bijeenkomsten.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding stel je eigen HR opleiding samen zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 5.925,-
  • Leermiddelen: is afhankelijk van de gekozen modules
  • Arrangementskosten: € 840,-
  • Boeken: is afhankelijk van de gekozen modules.  Deze schaf je zelf aan.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  De opleiding Stel je eigen opleiding samen in termijnen betalen

  Het is mogelijk om de opleiding in termijnen te betalen. Dit kan per kwartaal met een toeslag van 5% bovenop de opleidingskosten.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de 3 modules ontvang je het postbachelordiploma HR professional. Deze samenstelling wordt weergegeven op je cijferlijst behorende bij dit diploma.

  Verdiepen en verbreden bij Avans+

  Met de afronding van deze postbacheloropleiding HR professional heb je een stap gezet in jouw persoonlijke ontwikkeling. Avans+ biedt de mogelijkheid voor een leven lang leren. Dit betekent dat je zowel op moduleniveau als volledige opleidingsprogramma’s kunt blijven vullen tot aan geaccrediteerde masterprogramma’s. Wil je hier meer over weten, kijk dan op onze website of neem contact op met de opleidingsmanager.

  Resultaat

  Resultaat

  Door de diversiteit in keuzemogelijkheden ligt het resultaat van deze postbacheloropleiding uiteen in inhoud of specialisatie. Je hebt 3 verschillende postbachelormodules gevolgd, waarin jij je verder wilde bekwamen en deze allemaal afzonderlijk afgerond met een praktijkopdracht. Deze modules hebben allemaal een gelijkwaardig opleidingsniveau en praktijkgerichte toetsing. De inhoud hiervan verschilt, omdat zij aansluiten bij het onderwerp van jouw keuze, jouw rol en taken in de praktijk.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  Het programma van Stel je eigen opleiding samen bestaat uit 3 modules. Je hebt daarin de keuze voor modules op het gebied van vaardigheden, kennis en inzicht of bijvoorbeeld modules gericht op het aanbrengen van een specialisatie. Hieronder geven we een weergave van de modules waar je uit kunt kiezen.

  HRM
  HR-instrumenten

  Arbeidsrecht
  + Valkuilen in het arbeidsrecht
  Verdieping in het arbeidsrecht

  Duurzame inzetbaarheid
  + Het speelveld en de rol van de regisseur casemanager

  Bedrijfskundig HRM en HR Analytics
  + HR analytics
  + Financieel verzuimmanagement
  + Projectmanagement
  + Financieel management
  + Strategie en Business innovatie

  Talentmanagement en development
  + Human Resource Development
  + Proces en tools van loopbaancoaching
  + Recruitment

  HR en veranderen
  + Verandermanagement

  Advies en communicatie
  + HR–gespreksvaardigheden
  + Coachingsvaardigheden
  + Adviesvaardigheden
  + Strategisch adviseren

  Al deze modules zijn vormgegeven in een 10-wekenstructuur en hebben een blended mix van leeractiviteiten. Elke module sluit je af met een praktijkopdracht. Mocht er een onderwerp niet tussen staan, overleg vooral even met onze opleidingsmanager of er nog andere mogelijkheden zijn.

  programma Stel je eigen opleiding samen
   

  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan

  4
  1 review
  Download brochure Inscrijven