Skip to main content

Masterclass bedrijfskundig HRM

Onderdeel van Master of HRM
 • niveau Masterclass
 • duur 7 maanden
 • studiebelasting 15 uur per week
 • studiekosten 6.575,-
 • startdata Bekijk alle startdata en locaties
  • 08-09-2020 Amsterdam
  • 09-09-2020 Breda
  • 10-09-2020 Nijmegen
Masterclass bedrijfskundig HRM-avansplus
Iets voor jou?
 • Inzicht krijgen in welke HR-processen van belang zijn om jouw beleid succesvol uit te voeren.
 • Kennis krijgen over hoe processen in te richten voor een effectieve bijdrage aan organisatiedoelstellingen.
 • Je wilt op strategisch niveau opdrachten gaan verrichten.
test
Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
Lees meer
r
test
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
Lees meer
r
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM of vergelijkbaar. Je beschikt over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Je bent minimaal op tactisch niveau werkzaam binnen jouw organisatie en je wordt door je werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Je bent bijvoorbeeld HR-manager, senior HR-adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die jou als ondernemende HR-professional versterken. Je bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Elke module van een masterclass sluit je af met een individuele opdracht, gericht op jouw eigen werkomgeving.

  Daarnaast zetten wij je tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. Je gaat in groepsverband een HR-probleem aanpakken bij een voor jou onbekende organisatie. Deze organisatie is een bedrijf waar een van je mededeelnemers werkzaam is. Je neemt een kijkje in de keuken van jouw collega deelnemer en vice versa. Uiteindelijk lever je naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. Dit plan moet je tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. Je kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. De impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt en het resultaat van het project daadwerkelijk effectief wordt geïmplementeerd.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Masterclass Bedrijfskundig HRM duurt 7 maanden. De 32 dagdelen zijn verdeeld over 18 dagen in de middag- en avonduren. Naast de bijeenkomsten dien je rekening te houden met een studiebelasting van gemiddeld 15 uur zelfstudie per week.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de Masterclass Bedrijfskundig HRM zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 6.575,-
  • Boeken: circa € 590,-. Deze schaf je zelf aan
  • Arrangementskosten: € 750,-

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 4 termijnen van € 1.660,-. Overige kosten worden bij de eerste termijn geïncasseerd.

  Levenlanglerenkrediet

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat je een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien je aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Bij het succesvol afronden van alle opdrachten ontvang je het diploma Masterclass Bedrijfskundig HRM. Dit is het eerste diploma op weg naar de master of HRM.

  Resultaat

  Resultaat

  Je kunt de HR-processen optimaal op elkaar afstemmen zodat deze effectief en efficiënt bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Dit niet alleen voor de korte termijn, maar juist ook voor middellange en lange termijn. Jouw inzicht in jouw persoonlijke kracht of leiderschap is vergroot. Dit zorgt ervoor dat je je team beter aanstuurt en dat je beter in staat bent het team optimaal samen te laten werken met het management. Kortom, effectief en efficiënt HRM beleid.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Schrijf je in voor dit onderdeel

  Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan hier in voor dit onderdeel.

  inschrijven
  Brochure aanvragen Inscrijven