Skip to main content

Masterclass HR transformatiemanagement

Onderdeel van Master of HRM
Masterclass HR transformatiemanagement-avansplus
iets voor u?
 • Meer kennis krijgen op het gebied van organisatie- en ontwikkelpsychologie.
 • Leren sturen op HR processen die ontwikkeling en verandering mogelijk maken.
 • Relevante werkervaring en verder willen op strategisch niveau.
In het kort
 • niveau Masterclass
 • duur 7 maanden
 • studiebelasting 15 uur per week
 • studiekosten 6.575,-
 • startdata
Bekijk alle startdata en locaties
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding. Daarnaast beschikt u over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. U bent minimaal op tactisch niveau binnen uw organisatie werkzaam en wordt door uw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Uw functie is bijvoorbeeld HR manager, senior HR adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant en werkzaam op het gebied van organisatieontwikkeling en organisatieverandering.

  Een persoonlijk intakegesprek maakt deel uit van de inschrijfprocedure.

  Werkvorm

  Werkvorm

  U doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die u als ondernemende HR professional versterken. U bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Elke module van een masterclass sluit u af met een individuele opdracht, gericht op uw eigen werkomgeving.

  Daarnaast zetten wij u tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. U gaat in groepsverband een HR probleem aanpakken bij een, voor u onbekende, organisatie. Deze organisatie is een bedrijf waar een van uw mededeelnemers werkzaam is. U neemt een kijkje in de keuken van uw collega deelnemer en vice versa. Uiteindelijk levert u naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. Dit plan moet u tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. U kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. De impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt. Het resultaat van het project wordt daadwerkelijk effectief geïmplementeerd.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De masterclass HR transformatiemanagement duurt 7 maanden. De 32 dagdelen zijn verdeeld over 18 dagen in de middag- en avonduren. Naast de bijeenkomsten dient u rekening te houden met een studiebelasting van gemiddeld 15 uur zelfstudie per week.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de masterclass HR transformatiemanagement zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 6.575,-
  • Boeken: circa € 790,-. Deze schaft u zelf aan
  • Arrangementskosten: € 700,-

  U ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 4 termijnen van € 1.660,-. Overige kosten worden bij de eerste termijn geïncasseerd.

  Levenlanglerenkrediet

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat u een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien u aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Bij het succesvol afronden van alle opdrachten ontvangt u het diploma masterclass HR transformatiemanagement. Dit diploma heeft u nodig voor de master of HRM.

  Resultaat

  Resultaat

  U kunt met behulp van rendementsberekeningen de toegevoegde waarde van HR zichtbaar maken. Daarnaast kunt u bij interventies sturen op stuurgetallen die bijdragen aan een succesvolle en efficiënte implementatie. U heeft inzicht gekregen in de psychologische aspecten die van invloed zijn op de kans het slagen bij verandertrajecten en verandermanagement. Op persoonlijk vlak bent u nog beter in staat om uw coachingsvaardigheden in te zetten en zijn uw beïnvloedingsvaardigheden vergroot.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Schrijf u in voor dit onderdeel

  Heeft u uw keuze kunnen maken? Schrijf u dan hier in voor dit onderdeel update arbeidsrecht.

  Contact
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven