Skip to main content

Masterclass HR transformatiemanagement

Onderdeel van Master of HRM
Masterclass HR transformatiemanagement-avansplus
Iets voor jou?
 • Meer kennis krijgen op het gebied van organisatie- en ontwikkelpsychologie.
 • Leren sturen op HR-processen die ontwikkeling en verandering mogelijk maken.
 • Relevante werkervaring en verder willen op strategisch niveau.
test
Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
Lees meer
r
test
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
Lees meer
r
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt minimaal een afgeronde bacheloropleiding. Daarnaast beschik je over tenminste 5 jaar relevante werkervaring. Je bent minimaal op tactisch niveau binnen jouw organisatie werkzaam en wordt door jouw werkgever in staat gesteld om opdrachten op strategisch niveau te verrichten. Jouw functie is bijvoorbeeld HR-manager, senior HR-adviseur, beleidsmedewerker of (zelfstandig) consultant en werkzaam op het gebied van organisatieontwikkeling en organisatieverandering.

  Een persoonlijk intakegesprek maakt deel uit van de inschrijfprocedure.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden die je als ondernemende HR-professional versterken. Je bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. Elke module van een masterclass sluit je af met een individuele opdracht, gericht op jouw eigen werkomgeving.

  Daarnaast zetten wij je tijdens de opleiding in als consultant om een bestaande business case op te lossen. Je gaat in groepsverband een HR-probleem aanpakken bij een voor jou onbekende organisatie. Deze organisatie is een bedrijf waar een van je mededeelnemers werkzaam is. Je neemt een kijkje in de keuken van jouw collega deelnemer en vice versa. Uiteindelijk lever je naar aanleiding van deze business case een uitgewerkt, toepasbaar plan op. Dit plan moet je tijdens een afstudeersessie presenteren en verdedigen. Je kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt. De impact van deze opdracht is groot doordat de inhoud van de hele masterclass aan bod komt. Het resultaat van het project wordt daadwerkelijk effectief geïmplementeerd.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De masterclass HR-transformatiemanagement duurt 7 maanden. De 32 dagdelen zijn verdeeld over 18 dagen in de middag- en avonduren. Naast de bijeenkomsten dien je rekening te houden met een studiebelasting van gemiddeld 15 uur zelfstudie per week.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de masterclass HR transformatiemanagement zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 6.575,-
  • Boeken: circa € 790,-. Deze schaf je zelf aan
  • Arrangementskosten: € 700,-

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 4 termijnen van € 1.660,-. Overige kosten worden bij de eerste termijn geïncasseerd.

  Levenlanglerenkrediet

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat je een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien je aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Bij het succesvol afronden van alle opdrachten ontvang je het diploma masterclass HR-transformatiemanagement. Dit diploma heb je nodig voor de master of HRM.

  Resultaat

  Resultaat

  Je kunt met behulp van rendementsberekeningen de toegevoegde waarde van HR zichtbaar maken. Daarnaast kun je bij interventies sturen op stuurgetallen die bijdragen aan een succesvolle en efficiënte implementatie. Je hebt inzicht gekregen in de psychologische aspecten die van invloed zijn op de kans het slagen bij verandertrajecten en verandermanagement. Op persoonlijk vlak ben je nog beter in staat om jouw coachingsvaardigheden in te zetten en zijn jouw beïnvloedingsvaardigheden vergroot.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Schrijf je in voor dit onderdeel

  Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan hier in voor dit onderdeel.

  Contact
  Brochure aanvragen Inscrijven