Je werkt in het onderwijs en je wilt goed blijven én beter worden in je vak. Een leerkracht leert immers net als zijn leerlingen een leven lang door. Sommige periodes in het schooljaar zijn drukker dan andere periodes, als leerkracht wordt er veel van je gevraagd. Daarnaast heb je nog hobby’s, familie en vrienden waar je graag tijd aan wilt besteden, al met al een behoorlijk volle agenda.

Nieuw: start 4x per jaar met een opleiding

Daarom denken wij graag met je mee en geven we je graag de regie om zelf te bepalen wanneer je een opleiding wil volgen. Al onze opleidingen bestaan namelijk uit modules van 10 weken. Hierdoor is het mogelijk om in september, november, februari of april te starten met een opleiding of module.

Eerst je klas opstarten en dan je opleiding, dat kan bijvoorbeeld door in november te beginnen. Liever het eerste half jaar je focus op de groep en de drukke decembermaand achter de rug hebben? Dan is starten in februari een ideaal moment. Zijn de cito’s voorbij en heb je nog wat tijd over tegen het eind van het schooljaar? Volg dan in april een module. Natuurlijk kan je ook nog starten aan het begin van het schooljaar, in september. In een opleiding is het ook nog mogelijk om een pauze in te lassen van 10 weken. Zo bepaal je zelf wanneer je start en hoe lang je over een opleiding doet.

De belangrijkste redenen voor deze mogelijkheid

+ Makkelijker combineren in pieken in het schooljaar

In rustigere periodes of na het opstarten van je klas kun je makkelijker een opleiding er bij doen. Je kiest zelf welke periode dat voor jou is.

+ De opleiding sluit beter aan bij de actualiteit

In verschillende periodes tijdens het lopende schooljaar ontstaan er nieuwe dingen in je klas of school. Doordat je op verschillende momenten in het jaar een opleiding kan volgen sluit deze beter aan bij de actualiteit.

+ Zelf de regie over de lengte van de opleiding

Tijdens de intake kan je zelf de duur en het tempo van de opleiding bepalen, waardoor je zelf de regie hebt over jouw opleidingstraject.

Blijf goed én wordt nog beter in je vak!

Wil jij dit jaar de stap zetten naar een nog betere leerkracht worden voor jouw leerlingen en daarmee ook je school naar een hoger level tillen? Volg dan een van onze onderwijsopleidingen zoals: