Organisaties winnen de concurrentieslag dankzij de juiste mensen op de juiste plek. In onze kennis- en diensteneconomie draait het namelijk niet alleen om goede producten en diensten, maar zeker ook om menselijk kapitaal. Dit betekent een grote, strategische rol voor HR. 

Wil jij doorgroeien in je vakgebied? Volg dan de HRM master. Avans+ zorgt ervoor dat jij de volgende stap kunt zetten in je carrière via een persoonlijke leerroute. 

Master HRM

In 2,5 jaar kun je jezelf ontwikkelen tot een ondernemende, innovatieve en coachende HR-strateeg die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst met de HRM Master bij Avans+. Je kunt je master zelf samenstellen, waardoor deze past in je persoonlijke groeipad. Bovendien is de master Human resources van Avans+ praktijkgericht, waardoor je de kennis meteen kunt toepassen in je dagelijkse werk. Je neemt je eigen vraagstuk mee in de bijeenkomsten en behandelt deze direct met docenten uit de praktijk. Tijdens de master of HRM ontwikkel je een helicopterview waarmee je het gehele speelveld van de organisatie kunt overzien, leer je je adviezen en het HR-beleid beter te onderbouwen, verstevig je je rol binnen het MT en voeg je meer waarde toe voor je organisatie. 

HRM Masterclasses 

Met de masterclasses verdiep je jezelf in datgene wat jij wilt leren. Sta je te popelen om beter te adviseren op strategisch niveau binnen jouw organisatie? Analyseer vanuit wetenschappelijke theorieën en modellen met de HR-masterclass Veranderdynamiek. Of volg de HR-masterclass Organisatiepsychologie om gedragsveranderingen te ontwikkelen en te stimuleren binnen je organisatie. Wat je doelen ook zijn, het brede aanbod van Avans+ biedt altijd een HRM-masterclass die bij je past. De masterclasses duren 10 weken en zijn onderdeel van de HRM Master.

Overzicht alle masterclasses

+HR strategie                                                           +Sturen op strategie
+Organisatieontwikkeling                                         +Veranderdynamiek
+Financieel management en bedrijfsvoering           +Leiderschap en cultuur
+Strategy & Sustainability                                        +HR innovatie 
+Stakeholdermanagement en overtuigingskracht    +Organisatiepsychologie